23 12
發新話題

【乒工廠】總結丁組賽事

【乒工廠】總結丁組賽事

我們在32強佔5席位,wayne, 46, tinyau, 豐, 浩揚,其實我本身冇期望得唔得到獎項, 丁組實在有很多不同的高手參賽,要爭取好成績談

何容易,所以今晚的確令我喜出望外,呀倫拿下第一,46第四,你地令我感到非常之榮幸,乒工廠一個小小的球會,能打出這樣的成績已經係超標

的回報,我打從心底以你地為傲,畢竟外間評價我只是一個丁組球會,何況拿下冠軍,有廠友入到八強我都真係要偷笑啦........

真係要偷笑下先

真係好多謝你地,我地水平不高,但大家的確有努力練波,打到任何名次我都心滿意足,因為我的確很高興自

己一班自豪的廠友,大家要繼續努力!!!!

我一路睇,
一路都好替你地高興呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 01:06 發表
我一路睇,
一路都好替你地高興呀!!
多謝妳代我撐住場先!! 今日走三場氣都咳!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-27 01:17 發表

多謝妳代我撐住場先!! 今日走三場氣都咳!!!
我知呀!
我都算係一個好嘅啦啦隊呀!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 01:24 發表

我知呀!
梗係啦

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-27 01:28 發表
我地既重點係 8 強 ... 因為坊間有人估計我地會提早收工  .... 如今嘉倫擇冠 ..... 真係眼鏡都跌埋喇 ....... sorry
咁佢快d去配新眼鏡好d wor.........

引用:
原帖由 Kaman 於 2009-7-27 01:26 發表
乒工廠好野!!
gary好欣慰xd
我早排心情低落ga.....現在有番動力lu....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 01:24 發表

我知呀!
好多謝妳

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-27 01:35 發表

好多謝妳
唔好咁客氣啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-27 01:37 發表

唔好咁客氣啦!
妳知我係咁ga la

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-27 01:38 發表

妳知我係咁ga la
心照!

congra to wayne and 46 ar!!!!!

恭喜Ka Lung兄和46兄呢,在那麼多選手當中脫穎而出,實至名歸呢

恭喜! 恭喜!

一步一步打上去啦,以自已的實力話俾大家知道,努力不是白費的;廠長對會員的支持,會員對會長的愛戴,就是最好的動力!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜! 恭喜!

乒工廠好波!!!
弓起哂啊!!!!^^

再次恭喜+倫同46,簡直系乒工廠的鎮廠之寶.亦系我的超級偶像.你地真系勁啊

乒工已經係香港名牌子喇!

23 12
發新話題