35 12
發新話題

【雷蒙月賽0725】成績公佈

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-26 00:45 發表
恭喜
我想問andysir 姓咩?

姓梁XX.......

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 10:20 發表

姓梁XX.......
不要爆人名呀...........

我見梁Sir玩得今開心 ...費時梁Sir無對手 .......所以找來耀耀(都係甲組)對付梁Sir ........

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 14:41 發表
我見梁Sir玩得今開心 ...費時梁Sir無對手 .......所以找來耀耀(都係甲組)對付梁Sir ........
下.......又係甲組......!!
我都諗住叫多個甲組的阿Sir來玩woo..........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 14:48 發表

下.......又係甲組......!!
我都諗住叫多個甲組的阿Sir來玩woo..........
誰啊..... 越多高手越開心...我估墀D月賽有香港代表隊打添...好好玩

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 14:59 發表

誰啊..... 越多高手越開心...我估墀D月賽有香港代表隊打添...好好玩
haha....古sir.....不要爆名呀下!!!
不過不知道他是否得閒!!!

耀耀真的是甲組?? 不要吹水呀........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 15:02 發表

haha....古sir.....不要爆名呀下!!!
不過不知道他是否得閒!!!

耀耀真的是甲組?? 不要吹水呀........
你問下衰貓識吾識耀耀 ...... 耀耀從我認識20幾年.....又細打倒大....不過要有位先公開他的名字 .......

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 15:11 發表

你問下衰貓識吾識耀耀 ...... 耀耀從我認識20幾年.....又細打倒大....不過要有位先公開他的名字 .......
good idea....

這個比賽好好玩呀,有好多勁人,我可以同好多勁人打呀

引用:
原帖由 王皓 於 2009-7-28 12:00 發表
這個比賽好好玩呀,有好多勁人,我可以同好多勁人打呀
那你要多D參與!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-28 13:31 發表

那你要多D參與!!
知道

引用:
原帖由 王皓 於 2009-7-28 13:35 發表

知道
記住要在網上報名, 不要再次walk-in報名! 不是次次都咁好彩有人 "放飛機" 比你執到雞架...........

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-28 13:39 發表

記住要在網上報名, 不要再次walk-in報名! 不是次次都咁好彩有人 "放飛機" 比你執到雞架...........
我知道啦,但我打這個比賽果日同我打某組果日撞左期,我打完某組,我個朋友打雷蒙,所以我就去睇我個朋友打,所以我無在在網上報名,下次我會在網上報名,我今次見識到咁多甲組同乙組打,我實在好興奮啊,球痴佢好勁,好屈機啊

引用:
原帖由 王皓 於 2009-7-29 01:19 發表

我知道啦,但我打這個比賽果日同我打某組果日撞左期,我打完某組,我個朋友打雷蒙,所以我就去睇我個朋友打,所以我無在在網上報名,下次我會在網上報名,我今次見識到咁多甲組同乙組打,我實在好興奮啊,球痴佢好勁,好屈機 ...
總知下次記得在網上報名la....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-29 08:28 發表

總知下次記得在網上報名la....
知道啦,我下次會在網上報名la,唔該你啊!

35 12
發新話題