24 12
發新話題

【深水步學生哥球局早場6~16歲: 比賽+練波】7月30日10:00~12:00 通州街公園

【深水步學生哥球局早場6~16歲: 比賽+練波】7月30日10:00~12:00 通州街公園

謝絕滴滴仔         

地點:  深水步通州街公園 壁球場3
時間: 10:00am~12:00pm
費用: 每人6蚊
         冠軍贏出有
小禮物1份   

規則: 3局2勝11分, 年齡較大D哥哥姐姐而打波又超勁就要讓分,
         例如16-8歲=8,要讓5分
            14-12歲=2,要讓2分(讓分方面可再協調ge)
         PS:上限為讓5分,12歲以上哥哥要讓姐姐3分

名額5人:
1)Luban(8)
2)asdfghjkl011(13)
3)2254'S SON(8)
4)jackymanhong(12)
5)kkcheung(16up)
6)Leo(12)
7)亂沖(17)

帶備學生証或手冊

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2009-7-25 07:04

做咩咁早ga?但係照入= ="

引用:
原帖由 asdfghjkl011 於 2009-7-25 19:50 發表
做咩咁早ga?但係照入= ="
baba唔得閒呀 只有打早場囉

果日係咪得番兩個打= ="

引用:
原帖由 asdfghjkl011 於 2009-7-28 21:30 發表
果日係咪得番兩個打= ="
唔知jacky來唔來呢 早場無物人打呀 我有時同d阿叔打囉

因為早場真係好早
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-28 23:07 發表
因為早場真係好早
系呀阿吉哥哥,所以多數系d阿叔,阿伯打囉 不過有d真系好勁

d伯伯經驗豐富嘛

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-28 23:12 發表
d伯伯經驗豐富嘛
所以我有d進步啦

加油
我冇進步過

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-28 23:21 發表
加油
我冇進步過
阿吉哥哥都加油呀唔多唔少一定有進步ga,想進步多d就要來打早場啦

未訓醒 應該仍在睡夢中~~~  

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-28 23:26 發表
未訓醒 應該仍在睡夢中~~~  
baba話咁搵阿周公打下波一樣有進步wo

咁搵多d先得

Can my son join (8 yrs old)?

引用:
原帖由 2254 於 2009-7-29 00:03 發表
Can my son join (8 yrs old)?
當然歡迎啦

and leo (唔知來唔來)

leo is who??

引用:
原帖由 jackymanhong 於 2009-7-29 13:53 發表

and leo (唔知來唔來)
快d叫佢落實,超5個人就唔夠時間打ga la

kkcheung(16up) joint左啦5人已full,如果有7個人打就book多張台打5局3勝,仲有無人打呀,快d報名啦
Jacky你問下Leo來唔來啦,如果來就有6個人啦

24 12
發新話題