發新話題

【雷蒙】打戊組的心情.........

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-24 11:41 發表
raymondsir 咁勁, 緊張都出到線啦
你越咁講佢會越緊張架!
算啦raymondsir,
你咁屎波,
不如盤輸既心態玩下算啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 11:53 發表

你越咁講佢會越緊張架!
算啦raymondsir,
你咁屎波,
不如盤輸既心態玩下算啦!!
激死左........不用打la.........!!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 10:57 發表
大家有什麼好的解壓方法???   
放開贏輸的包袱!
盡情發揮你的水平,
8強有你份!
支持
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:24 發表

何解呢????
(1)費時野田去到書展比人碧死佐.懶得做白金....(2)為佐幫你買本寫真集...比咸濕佬抽水....入埋我地數未大穫呀....所以叫野田做你教練最好....

引用:
原帖由 肥邦 於 2009-7-24 11:57 發表

被人踩死左!!
絕對係la..........

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-24 11:58 發表

(1)費時野田去到書展比人碧死佐.懶得做白金....(2)為佐幫你買本寫真集...比咸濕佬抽水....入埋我地數未大穫呀....所以叫野田做你教練最好....
咁都比你想得到........真係勁....!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-24 11:58 發表

唔該唔好講d咁唔老黎既野....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:54 發表

激死左........不用打la.........!!!
我幫緊你咋,
當你成日諗住有機會,
好自然就會緊張,
一緊張就手緊,
一手緊就輸波架啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:01 發表

唔該唔好講d咁唔老黎既野....
野田, 不用怕, 你帶埋你塊球板去, 一有事就用來打D衰人......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:03 發表

我幫緊你咋,
當你成日諗住有機會,
好自然就會緊張,
一緊張就手緊,
一手緊就輸波架啦!!
知.......道................!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 12:05 發表

知.......道................!!
你只係諗住kama同周秀娜就得啦!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 12:04 發表

野田, 不用怕, 你帶埋你塊球板去, 一有事就用來打D衰人......
我好斯文架!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 11:59 發表

咁都比你想得到........真係勁....!!
Yeah....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:06 發表

你只係諗住kama同周秀娜就得啦!!
都係想想 "周秀娜" 好D......講開都會開心!!
如果win到就你送, 如果輸了就自己買...........

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:07 發表

我星期日打呀 ..... 比我睇睇
如果聽日raymondsir贏左,
我第日帶佢個本俾你睇!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-24 12:08 發表

都係想想 "周秀娜" 好D......講開都會開心!!
如果win到就你送, 如果輸了就自己買...........
依家係咪無咁緊張呢??

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-24 12:07 發表

46兄......你對我的女神都有興趣???

但你有老佛爺woo............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-24 12:10 發表

依家係咪無咁緊張呢??
又係woo......

引用:

又多個咸濕仔...

發新話題