發新話題

【恭喜】wayne, 46, tinyau, 豐, 打入丁組32強 (2009)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-20 01:39 發表

所有廠友我都信任
乒工廠搞得甘好,確實是有其成功之處,就是廠長

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:42 發表

乒工廠搞得甘好,確實是有其成功之處,就是廠長
冇大家我亦弧掌難嗚!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:46 發表

夜晚場波仲 high 呀 13哥
一d感覺都冇!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:52 發表

吾係掛 , 下次要炒汝鑊 金金金
come on baby...!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:57 發表

覆 u later 卓
死佬!! 快d訓啦!!! 你唔攰咩????

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 02:02 發表

沖涼 , 老佛爺接力
呢個唔敢同佢玩

EVERYONE ADD OIL AR

大家都要加油 , 俾心機 ^^

嘉倫要努力衝擊四強呀

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-7-20 02:34 發表
嘉倫要努力衝擊四強呀
應該得   等我26 號去睇波先

恭喜 wayne, 46, tinyau, 豐!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-20 01:25 發表

咁要再特訓下你
廠長大人! 下次再努力吧!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:37 發表

寄望聰聰.多謝你的信任.
輝哥! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀! 你要加油呀!;smile 我十分信任你的實力!

恭喜恭喜

恭喜 wayne, 46, tinyau, 豐

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:25 發表
恭喜 wayne, 46, tinyau, 豐,打入丁組32強

一班好波之人,應該可以睇高一線,更上一層樓.繼續努力.

廠長,下次卷土重來.芝華士都系.終有一日你地會上映頂峰對決的.期待中..........
最多謝都係輝哥仔既, 外場指導~~~~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

發新話題