21 12
發新話題

【丁組】好彩呢排有練波,唔係肯定心慌慌!

【丁組】好彩呢排有練波,唔係肯定心慌慌!

雖然今日只係嬴咗兩場波,但自己打出近期超水準之作(正手只中兩球) 全用邪膠篤死對方,第一場46兄做小弟之指導,有驚冇險下勝3:1,第二場好彩有呀Kenny兄做指導,幾經艱苦下險勝3:1,第三場就冇計,對住前乙組球員,接發球食到飽哂,輸0:3,但都好過上次第一場就比人爆咗!總括來講,今次比賽係一個很好的比賽
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

borkee幾時同我打番場呀?

弓豈你. 波記, 兩場係一個幾好既成績!!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-7-20 00:37 發表
弓豈你. 波記, 兩場係一個幾好既成績!!liness" />
唔知係我渣咗,定係其他球員水準高咗!眼見我嗰組水準都頗高,淘汰我的前乙組球員,之前個對手都打到佢氣咳!所以贏到兩場已經很好!

引用:
原帖由 松平健太 於 2009-7-20 00:35 發表
borkee幾時同我打番場呀?
打電話約我囉!

我都唔知你幾時得閒

引用:
原帖由 borkee 於 2009-7-20 00:43 發表

唔知係我渣咗,定係其他球員水準高咗!眼見我嗰組水準都頗高,淘汰我的前乙組球員,之前個對手都打到佢氣咳!所以贏到兩場已經很好!
好明顯水平高左啦. 我而家都發覺屎左好多, 成日輸波啦.

六爺仲好波!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:32 發表

王兄 .. 小 6 子 好屎波架咋
收到風啦. 而家既四六已經係高手之列. 上左名人堂啦.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:43 發表

入左吹水高手之列 , 不材本身亦好高興 , 不過球技 始終仲要向王兄 同各前輩學習
我見你質素之高, 我見到都掉頭走. 我向你學習呀!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 01:55 發表

王兄 , 講真 吾好玩下材啦 還望王兄指點
我見你條線, 應該無乜邊個係你對手wor....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-20 02:00 發表

吾係掛 , 下場 楊x泳 聽說係前 甲組
打波唔係睇排名, 如果咁計, 唔使打, 大家拎戰績出黎比, 邊個贏得多比賽, 曾經上過咩排名, 咁就得啦. 係咪.

引用:
原帖由 松平健太 於 2009-7-20 01:01 發表
我都唔知你幾時得閒
星期一或星期三多數得

你打什麼比賽??

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-20 08:33 發表
你打什麼比賽??
丁丁囉!

21 12
發新話題