發新話題

[兵工廠] 2009年七月內部賽 : 7/26【日】 灣仔 / 駱克道 (1 - 5PM) 尚餘2位

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-18 11:52 PM 發表

我唔使佢信我! 廠長大人和所有廠友信我唔係得啦!
哈哈....

回復 22# 的帖子

輝哥! 你唔信我嗎?

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-18 11:56 PM 發表

喂~我又唔係同妳講! 妳!好難啦! 第二個便會做........."?仔"ar~ar~
車~我又無叫你講 又5使任何人講

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-18 23:56 發表

哈哈....
衰鬼! 笑我! 下次妳對我,我一定會抽爆妳ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-19 12:00 AM 發表

衰鬼! 笑我! 下次妳對我,我一定會抽爆妳ar~ar~
你有邊次5出盡全力抽爆我AR

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-19 00:03 發表

你有邊次5出盡全力抽爆我AR
嘻嘻......嘻嘻! 衰鬼! 我會用A字抽擊和B字抽擊妳,妳要等我ar~ar~

join...
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

Join the match.  Thanks.

今次撞期,打吾到內部賽
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

我confirm可以打啦
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

join

Chivas Join Thanks !

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-18 23:57 發表
輝哥! 你唔信我嗎?
你系我偶像,我梗系信你啦.melody都是廠友,你對乒工廠的廠友虫一而中,對佢亦要虫一而中

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-20 01:17 發表

你系我偶像,我梗系信你啦.melody都是廠友,你對乒工廠的廠友虫一而中,對佢亦要虫一而中
輝哥! 你都係我偶像,我對乒工廠是從一而終! 對她我會捉佢虫虫ar~ar~

Join please. Thanks!

join,THx

sorry i can not join

Hi Gary, 今次月賽不能來了, 請在名單中剔除.

CAN'T JOIN...SOR
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

退出...要打丁丁!!!

發新話題