25 12
發新話題

明晚(16/7)聚會

明晚(16/7)聚會

預留一張枱作練習雙打之用,
請各成員留意

Table for twenty

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-7-15 23:52 發表
比唔比我同成仔練?
當然冇問題la....

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-7-15 23:54 發表

thx!因為,我地要打油jim旺雙打牙
所以就係俾你地有機會專心練習雙打

thank you so much tonight, enjoy so much in your club
i will try to come again next time.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-17 02:04 發表
thank you so much tonight, enjoy so much in your club
i will try to come again next time.
多謝mao兄前來指教...歡迎下次光臨

軒仔係咪姐係東瓜?

引用:
原帖由 雲霧 於 2009-7-17 02:24 發表
軒仔係咪姐係東瓜?
no

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-17 02:04 發表
你今晚抄咗我地幾多個呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-17 02:48 發表

你今晚抄咗我地幾多個呀??
起碼3個

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-17 10:21 發表

咁多 ?! 陽陽有冇沖爆隻衰貓許
我唔做呢d野既

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-17 12:15 發表

咁又係 , 陽陽 咁 run oil
咩叫run oil?

昨天我見到 負 kit 希. 我都唔敢 埋佢身. 上次比他抄 11: 1的陰影仲未散
另外昨天的朱仔雖然無排名, 都好好好, 直 落 3:0 比佢攪掂
昨天我只 win 了一個大審......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-17 12:21 發表
昨天我見到 負 kit 希. 我都唔敢 埋佢身. 上次比他抄 11: 1的陰影仲未散
另外昨天的朱仔雖然無排名, 都好好好, 直 落 3:0 比佢攪掂
玩野呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-17 12:21 發表
乒匯全部都係靚女,
無咩大嬸呀!!
o( ^ (00) ^ )o

25 12
發新話題