發新話題

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

我都想打呀, 可以嗎

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-26 00:00 發表
家姐入邪??
係呀, 我兩面粒仔架, 可以join嗎

引用:
原帖由 BrianDD 於 2009-7-26 01:53 發表

what 粒仔 u are using now??
正手打spectol, 反手打563

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-27 04:24 發表
家姐你來就好啦,有得同粒仔高手過招,機會難得呀
唔係架, 我就係見個個都係勁人, 先來學下野 甘係咪即係有得參加呀

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-28 00:53 發表

估吾到你夠膽參加, 全部都係一等一既勁人, 祝你好運呀
就係見個個勁人, 我就打滴滴, 悶到佢地訓哂, 我咪sure win囉, 哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-28 00:51 發表
用橫板打兩邊削球得唔得= =
喂, 你來教路囉, 得我一個, 好驚呀

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-28 01:12 發表

希望家姐吾會悶親你地啦
唔會架, 我要悶死佢地呀

引用:
原帖由 borkee 於 2009-7-28 10:14 發表

我都未驚,妳使驚???
志在交流一下啫
本來我唔驚架, 最衰乒粒仔嚇我

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-28 10:18 發表
家姐到時唔好笑我渣喎。
嘻嘻, 見到我,  你就知咩叫渣喇, 呵呵

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-28 14:48 發表
亞 Jackho 因為驚左家組所以退出. 今晚啱啱 8 個, 我又可以打番
咩呀, 佢驚我悶死佢先唔來ja

我都有2個用過既3星波

引用:
原帖由 borkee 於 2009-7-28 22:54 發表

多謝家姐!
做咩多謝我呀? 我多謝你地就真, 我又學到好多野喇, 要忍忍忍 你走得甘快, 我無得報仇呀, 下次要再同我打呀

貓貓好多謝你比我join呢個月賽, 我終於知道你係一隻古或貓, 打到我佗佗令, 好慘呀

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-29 00:08 發表
想問結果如何呀, 家姐係咪包艇呀
你個衰人

我唔知呀, 我都未打完, 佢地就頒左獎, 要問貓貓先知呀, 哈哈

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-29 01:00 發表

I am quite evil ga.....
007你走得甘快,我都未同你打過

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-29 00:35 發表

應該係啦....唔洗估
衰人, 你地兩個都係衰人

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 00:51 發表
家姐笑容好親切啊!我都未試過輸得咁開心,又話家好悶都呃鬼人0既!我被家姐打到鉈鉈令。
多謝呀 你甘講令到我唔好意思tim; 嘻嘻, 下次再打過, 我好鐘意你板反手1, 超級無敵準呀

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-29 01:03 發表

Sorry ar 家姐, next time we play with each other la.  But I am lucky I didn't have to play with you 'cause I would lose for sure....
你話架, 下次一定要同我打, 我會記錄在案

發新話題
最近訪問的版塊