發新話題

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

小楊第3名......

家姐笑容好親切啊!我都未試過輸得咁開心,又話家好悶都呃鬼人0既!我被家姐打到鉈鉈令。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 00:51 發表
家姐笑容好親切啊!我都未試過輸得咁開心,又話家好悶都呃鬼人0既!我被家姐打到鉈鉈令。
冇錯,,,,你俾佢欺騙左啦

ycfu 兄,you can win my fd 小楊 ma...???

又係007第一,
勁呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-29 00:56 發表
又係007第一,
勁呀!!
  I am quite evil ga.....

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-29 01:00 發表

I am quite evil ga.....
007你走得甘快,我都未同你打過

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-29 00:35 發表

應該係啦....唔洗估
衰人, 你地兩個都係衰人

引用:
原帖由 家姐 於 2009-7-29 01:01 發表

007你走得甘快,我都未同你打過
Sorry ar 家姐, next time we play with each other la.  But I am lucky I didn't have to play with you 'cause I would lose for sure....

mao mao say :為 007 訂做的月賽, 論壇真黑暗

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 00:51 發表
多謝呀 你甘講令到我唔好意思tim; 嘻嘻, 下次再打過, 我好鐘意你板反手1, 超級無敵準呀

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-29 01:03 發表

Sorry ar 家姐, next time we play with each other la.  But I am lucky I didn't have to play with you 'cause I would lose for sure....
你話架, 下次一定要同我打, 我會記錄在案

周兄,你個朋友第三名我點會win呢?
今次比賽好彩輸給的對手都是1:2,1:3
唔使食蛋謝天謝地,其中打得最滿意是對007和phantasy,都wXin到一局。
今次最大感受是冠亞軍兩位真是好強,用不熟悉的長膠也打出好波,冇得傾,人勁打甚麼膠也勁!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2009-7-29 01:05 發表
mao mao say :為 007 訂做的月賽, 論壇真黑暗
論壇 really is very 黑暗 ar....but I like it....

引用:
原帖由 家姐 於 2009-7-29 01:07 發表

你話架, 下次一定要同我打, 我會記錄在案
I will remember ga la.....

回復 114# 的帖子

I  also like it too,,

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-29 01:08 發表
周兄,你個朋友第三名我點會win呢?
今次比賽好彩輸給的對手都是1:2,1:3
唔使食蛋謝天謝地,其中打得最滿意是對007和phantasy,都wXin到一局。
今次最大感受是冠亞軍兩位真是好強,用不熟悉的長膠也打出好波,冇得傾,人 ...
Thanks for you kind words.  I learn my 長膠 forehand from Phantasy ga....

心服口服!

ycfu 兄,你板反手長膠超級無敵準呀;

沒空來領教真可惜

發新話題