發新話題

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

Confirm: one side 755, one side C-8 / 388D-1 quattro allound
本帖最近評分記錄

做住後備先..........正手F1...反手837長膠.

唔比打 F1...837 only
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

CFM
tsp p 1 r
本帖最近評分記錄
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

confirm.  我係用755呀

回復 1# 的帖子

To: (=^x^=)
我個日打唔到,我退出,謝謝。

ok , tks
香港乒乓網

confirm.. but I am using 755.... not 837

【青少邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

正式改為 青少邪氣月賽
香港乒乓網

改名做青少年邪氣月賽,係咪唔受長膠阿伯玩呢?

以年齡定樣貌分呢?我考慮0下full面先。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

青年工業家為 50 歲下...所以我們改名做 青少年....若你大於 50 便唔得 la......
我都是青年人.
香港乒乓網

費用改為 HK$30一位 (全部)

7:00-10:00pm
首四名一樣有奬牌
香港乒乓網

真係黑呀...又要對邪mao

小組 4 出 4 ....... A1 vs B4, A2 vs B3, A3 vs B2, A4 vs B1
香港乒乓網

唉! 果日有事, 不能出席了

一位空缺
香港乒乓網

小弟可吾可以打.........

可以, 但只能用邪膠...你 OK 嗎 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2009-7-24 13:35 發表
真係黑呀...又要對邪mao
我仲黑,對Jackho,007仲有ycfu
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

borkee 你是上次 冠軍及亞軍人物...見到你都怕黑
香港乒乓網

發新話題