134 1234567
發新話題

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

【邪氣月賽】7月28日 (星期二) 7:00-10:00pm 花園街體育館 - 乒乓球 (11 樓)

費用改為 HK$30一位 (全部)

參加者只能用 長膠, 生膠 或 防弧 (全面禁止用正貼, 反貼和白板)
時間未定, 但有興趣者請留言. 我們到時會先 pm 你

** 另外, 我應該會打 **

以下名單可優先報名, 請確認是 join or 不 join.  確認后本論壇不會再叫你們 cfm
若比賽前 48小時不打, 請通知我們. 若小於48小時通知, 將會記錄在案

1) Mao (兩面長膠)Bamboo + 388D1 cfm
2) Jackho (一生一長)Bamboo + Ultracfm
3) James007 (一生一長) cfm
4) Phantasy (一面長膠 837) cfm
5) BrianDD cfm
6) Ycfucfm
7) borkee (一長一生)cfm
8) 家組  cfm
9) 小楊

--------------------------------
Waiting List7

1) Jack (日直長膠)
2) 諾
3) 小閒 (唔比打 F.1 架)

賽制 & 費用
1) 3 / 4 人一組, 小組首兩名出線 (3局2勝)
2) 八強 5 局 3 勝
3) 若時間許可才打遺材賽
4) 若時間不足, 可加鐘至11:00pm
5) 每位 HK$30

*** 設冠亞季殿奬牌乙個 ***
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報名!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

長膠及生膠都係粒仔的一種, 應該係話不得用正貼(熟膠)
本帖最近評分記錄

咁我合唔合資格呢,橫板正手反貼,反手長膠?
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

係邊道先

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-15 20:07 發表
不合資格, 今次只能用一面, 或兩面長膠
香港乒乓網

join!

長膠+生膠
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

嘩 !!! 玩到咁大, 只可以用長膠......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我又打直板單面長膠
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Wa, 好邪

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-15 20:07 發表
You can have 正手反貼, but you cannot hit the ball with you 反貼.

I join............

為 007 訂做的月賽, 論壇真黑暗
香港乒乓網

join !

我打算兩面都貼不同的長膠
香港乒乓網

i join
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

日期時間已定, 請確認打
香港乒乓網

回復 1# 的帖子

我單面防弧。謝謝。
本帖最近評分記錄

join cfm (除非染豬流感)

一生一長
本帖最近評分記錄

CFM
正手生膠(Joola Amigo)
反手長膠(Tibhar Grass D.Tecs)

本帖最近評分記錄
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

134 1234567
發新話題