79 1234
發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

我怕怕, 佢手下五百幾...........................:funk:

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 11:30 發表

哈 ,..... 好大一個檸檬 .... 比杯可樂許添丫 .... 加2蚊 :lol
可唔可以俾多廿蚊我46兄
我要買炭:'(

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 11:34 發表

豪包嘆比汝 , 哈哈哈哈哈哈哈 :D :loveliness: :) :lol
射射你:handshake
對摸真考

晨早飲凍檬樂.......................會肚仔痛:Q

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 11:30 發表

哈 ,..... 好大一個檸檬 .... 比杯可樂許添丫 .... 加2蚊 :lol
已經o係死亡之組, 仲要整咁大個檸檬,...........................簡直係雪上加霜
真命苦.................

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-12-2007 11:46 發表

幫你煲番熱再加薑, 咁就無問題啦....哈哈 !
突然間覺得好溫暖.:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 11:46 發表

用埋個心震 LB 袋裝比許 , 一生都要豪一廁 :lol
我都話你好架啦
第一次見面就整支盞記燕窩我嘆下
最後一面又俾埋個LB袋我....

46兄...................我好多射你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 11:54 發表

小心  滴仁有炸 :o
講得都有道理, 佢一定係想幫馬田兄:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

引用:
原帖由 Mao 於 24-12-2007 12:02 發表

我又要 !!
lemon 你都想要

引用:
原帖由 martinhkc 於 24-12-2007 12:19 發表

I give u $20...haha...
好兄弟, 好隊友, 多謝你

各位, 呢啲咪係隊友囉

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 12:23 發表

我興 將五個銅錢放檯底 , 拜四個檯角同網神 , 水種植物放裁判隔離 , 袋粒 光滑石春係富袋 ( 準備掟對手 ) :loveliness: :lol
袋粒 光滑石春係富袋 呢招啱我:lol

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 12:25 發表

睇黎 ...汝都係 要 預備定 xxx ........... 好 d :L
xxx for what

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-12-2007 12:47 發表

咁我會要輝 Sir, 拎走你 :lol  
輝sir 比我幸運得多.........:L

真偉大, 讓出線席位俾其他人......

那天你不打, 會否帶板???

引用:
原帖由 小過童 於 29-12-2007 11:18 發表
一定會,其實佢最尾先顯身手...............or 手癢:lol

佢系等冠軍誕生後............來個表演賽:handshake
之前提過 ""終極冠軍戰""
原來佢要作準備, 免得最後無得打, 自己對自己

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 11:51 發表

自從那天輸了比 gong-kill, 我便一振不起 :Q
........................:L

咁點算好

我都係險勝少少:L

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 11:51 發表

自從那天輸了比 gong-kill, 我便一振不起 :Q
宜家有邊隻長膠好打
我要平.靚.正

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 12:03 發表
Bamboo
.靚.正

79 1234
發新話題