36 12
發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-22 12:09 發表

咁都比你估到....... :L
其實可能是羽毛球比賽, 或者是乒乓球 wii 比賽....都未定  !!

唔知其它網友估不估到...不過都是計劃中.....我最多鬼主意, 但諗完出來便要勞煩 Topgun 哥及一眾兄弟安排 :lol

其實 ...
好一個鬼馬 ( XX )剎手壇主:lol

ps :古中有分加 ( 問壇主撂 ):lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 tabo 於 2007-11-22 12:38 發表

當然唔會la!!有意見才有進步,在你身上我學到唔少野,令我啓發更多,Thank You!!我相信將來大家有合作既機會ga:)
你們真客氣:handshake 做個好朋友:lol
最新乒器...........................................

佢貢吹得緊系多口水啦:lol

引用:
原帖由 小乒童 於 2007-11-26 12:07 發表
好似好好玩咁喎...可惜我唔夠班啦..計分一定俾人數爆..:'(
你個域名同我好相似:lol

跟沽爺仔穩食say 過 hi 先:lol

[quote]原帖由 44_66 於 2007-11-28 09:56 發表

手擺頭頂 , 雙腳分開 , 拎身分證出黎 , ( 手係頭頂 點拎野 :o  )

衣家D police 查身份證仲會唔會一樣:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-3 07:59 發表

呢個歷史性一刻我都有份:victory:
我無份,我無用:lol 但系你地好西利呀:victory:

Thank you all of you

引用:
原帖由 防守王 於 2007-11-28 15:58 發表
不如整場四六戰三飛, 可觀性可能大D!
這場賽事的門票我做包鎖商:lol

我都有同感:Q

希望小組自己唔系最尾果個:lol

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-3 20:49 發表
MAO哥, 呢個時刻, 相信我地最想知道就係自己果條籤!
即係自己對手係邊個, 所以期待賽情表既既誕生:)
最好就唔好同呀諾同組啦:lol

如果唔系比佢斜都斜死啦:Q

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-4 17:53 發表

同我一組好唔好..:lol
仲死快D:Q

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-4 21:17 發表

咁同我一組囉:lol
那就差不多:)

死都同你一齊呀:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-4 17:53 發表

請盡情地和我享受輸波時所體驗到的快樂衝激:handshake
輸波乒團.............我報名:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-4 16:39 發表
其實搞得好, 下次可以玩埋甲乙組, 到時又有得玩, 又有得贏. 今次既十六強, 下次打甲組, 其他既, 或新報名既, 就乙組(即係我!) haaaaa
有無比甲乙組再低B的組呀............希望有容身的組:lol

引用:
原帖由 bd_fan 於 2007-12-28 17:06 發表
TKO 為人民服務既精神,佩服!佩服!:L :L
那我們就一於開賽前大家為他 (默哀).:( ............一分鐘啦:time:

一定會,其實佢最尾先顯身手...............or 手癢:lol

佢系等冠軍誕生後............來個表演賽:handshake

36 12
發新話題