發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 3-12-2007 10:50 發表

no problem , 我見你無 online...book 埋你果份.  下次打比波讓番我兩分 !!!
無問題
我受讓兩分

引用:
原帖由 諾沃克 於 3-12-2007 20:49 發表
TKO , 呢個時刻, 相信我地最想知道就係自己果條籤!
即係自己對手係邊個, 所以期待賽情表既既誕生:)
同意.............睇下分組咩情況, 定係當日先抽籤呢, 只公佈種子
可能更心急更剌激

引用:
原帖由 Mao 於 3-12-2007 17:52 發表
上次在講賭區有幸同羅殺兄過了兩招.......佢未出招我已經心裏寒起來, 本來我唸住用排雲 Back Hand, 點知無用, 比佢的大力金剛掌打翻轉頭.  所以我要上山再苦練, 一月一號光明頂見 !!

~挑戰書~

一月一日

光明頂上

不見不散

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 17:57 發表

咁不材 星期三 係味 要鼻一鼻呢 :o
小弟未搭車已經先腳震~~~~~~~~

唔知會唔會有埋特別嘉賓名單呢

引用:
原帖由 44_66 於 4-12-2007 10:36 發表

我最擔心 d 人飲通頂 ... 因為 我 ......... :Q
:handshake :handshake
一定一定

聯賽比盃賽更難打:L

名單已出:lol

引用:
原帖由 alanclif 於 6-12-2007 15:37 發表
咁多高手,恐怕性命難保啊~:L
所以我決定到時帶面具打波
費時死後無人認得個樣

我無分加o既:L :L

我係裁判
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 頌少 於 9-12-2007 18:55 發表
896 (仲要係起18歲以下= =)~
勁人.....

睇埋分組就可以估喇:lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 13-12-2007 15:05 發表
               TM

侵版權

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 23-12-2007 23:09 發表

何苦呢???? 我只係聽命隻病貓!!!!!!!!!:Q
要我同馬田c殺

打完聖誕盃後同乒乓小王子講話1月1日再打過.
開口中........唔該哂貓兄同gary 兄:handshake ......................................................................:L

引用:
原帖由 44_66 於 24-12-2007 10:35 發表

媽甜  劉野黎姐 ,  汝 冇得書呀 :loveliness:
佢身形大件過我, 但走得快過我.........................................
好似裝左摩打咁, 估佢唔到
同佢打, 每次都有驚喜

引用:
原帖由 alvinlam 於 24-12-2007 10:36 發表
M  組 真係勁都爆

第一次看到. 分組 四個係勁到爆 :)
我可以同3個勁人打番場波, 呢廿皮底到爛.........:lol

咁又唔告得佢, 佢係此團話事人,

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-12-2007 10:45 發表
M 組, 一定支持 Martin + 羅殺
你地出左線就決賽先會再見啦:lol
我o既目標係提早同你一齊做球證:lol

發新話題