發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

可以考慮去啲開通宵O既酒樓, 食完要劈走O既就劈走:victory: , 玩雀O既就玩雀:handshake , 要高談波經O既就高談...............:lol

有冇水軍/海軍種籽呢

引用:
原帖由 Mao 於 21-11-2007 10:31 發表
ok ok ....昨天打完波, 我不用估...我可以肯定今年是  " Gong Kill"
:lol 哈哈, 你一定無分加 :lol
小組都未必出到線:L :L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 23-11-2007 10:29 發表

如果某南區屎波王來打, 你估佢有無机會唔做種籽呢 :lol
南區屎波王呢個名好熟
不過唔知係邊個

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 25-11-2007 08:25 發表
1. LLS
2. LEO
3. Hoi
4. JackHoi813
5. Allan
6. little dolphin
7. 盤 (來不到﹐不在香港)
8. 冬姑
9. Old Cake
10. 羅殺
11. 44_66
12. martin
13. gary
14. 小過童
15. Goku (好似無報名)
16. 神 ...
爆種有雙倍分真好, 不過睇以上名單, 就知無機會有分....................:L

引用:
原帖由 44_66 於 23-11-2007 15:23 發表

書死你呀 ...... 倒錢落海 .... 吾好呢埋眼古啦 :Q
又未必輸死, 買你有如$220買港交所

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 25-11-2007 08:26 發表

Little Dolphin 我買你入八強!  入四強便要攪線﹐因為都有一些硬野
八強實食無痴牙, 真係好強,

引用:
原帖由 防守王 於 25-11-2007 12:47 發表

其實呢度高手如雲, 個個都收埋收埋. 到比賽出真功夫時. 就有好戲睇!!

不過唔知我果日訓醒未, 一睹大家既風采!!! (除夕夜實個個都玩到癲晒啦!)
除夕夜實個個都玩到癲晒啦, 我都係咁話, 第二朝唔好咁早打, 實唔知醒........還有一大陣酒味,
打醉波

順便攞多支jack daniel, 唔該

引用:
原帖由 防守王 於 25-11-2007 15:12 發表

使唔使加冰!!!
加冰使唔使加 兩蚊

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 26-11-2007 10:59 發表

敢你知唔知, 邊個是南區屎波王, 好心話比羅殺知. 我擔心他睡不到
:Q 印象知道佢好出名...........(唔知係咪出名屎波, 不過屎波都出名的話, 又唔見我出名:lol , 難道都未夠佢屎??)

引用:
原帖由 Topgun 於 26-11-2007 03:46 發表
當場地定好後,比賽前之計劃,工作安排,有關訓練,各項細節會馬上起動,發揮團隊力量,期望比賽日的成功。

現先公報30位委任成員及分工如下:-

裁判組成員 : Small Star, Martin, Old Cake, 极地羅殺, Sigmax, Small-dolphin, Beckham, 小過童, Johnnywai, Garfieldjam, Kei, BB愛, 沽爺仔, BrianDD, Bartender, ele1214,
請問是否本人或是另有其人呢

引用:
原帖由 防守王 於 26-11-2007 10:51 發表

加冰唔使加兩蚊, 不過加火(燒)就貴好多啦!!

講真, 你估四六會唔會帶D私火酒出黎賀一賀元旦呢?!!
又幾好wor, 46兄記住喇

引用:
原帖由 Topgun 於 27-11-2007 13:50 發表

靚仔企係道,係你la。

我手快打錯字:P
企定左 :funk:

仲以為有人同我差唔多名...........

我成個人已經係一個身分象徵
仲要身分證??
我 係 極 道 羅 殺

燒及無辜...........
避之則吉

引用:
原帖由 aa5436 於 26-11-2007 22:13 發表
唔緊要啦
我唔打咪得囉:loveliness:
若果你唔打, 呢次比賽就空空如也,

引用:
原帖由 44_66 於 29-11-2007 09:52 發表

反而公關組 做d乜呢 ? 出面打比賽 ... 接持處就幫球員 報到.... 咁公關應該係 付責 搞關係  :o
相信要陪打

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 3-12-2007 08:01 發表
說時遲, 那時快....我見不到 馬田及Gong-kill....我都不敢"油儀", 我立即使出千手觀音....掃埋馬田及羅殺果兩個場
thank you
我留左言返唔切嚟
sorry i cant help

輝sir 萬歲:victory: :victory:

發新話題