發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

最好1日打哂啦!!!

我報定名先.:lol :lol :victory: :victory:

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-17 11:08 發表
女子冇咗讓兩分:'(
是否你讓人兩分才對:L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-17 03:08 發表
大件事....已48人...只餘 16 人
決意request 假期黎比賽, 板主兄, 何文田一位, 唔該!!!!!!(唉, 又要同人事部開大波:L )
本帖最近評分記錄

可以幫手計分,但見已經好多人做左, 如有其他猜顯,例如如果有d野要OFFICE HOUR 做,我可能幫到手,因我的工作放WEEKDAY 的:lol
本帖最近評分記錄

我都要加把勁:@ .......................  朝朝早餐改食兩旦腸, 到比賽時輸11:0,11:0,11:1就唔會覺得瘀:Q 皮

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-18 18:15 發表

咁你就負責供應全場酒水啦........;P
問題不大,但大會預幾錢for 酒水先?:o

酒水MA!開波 前飲水,比賽後飲酒;P

MARTIN & 留位, 因為呢0係個報名list 到都見到兩個名,易中d;P

其實依家好難估,最好出左(分組)排位表先,再買份專業同老伍刨吓,再問吓 將機,吾鬆 先估相信會準d:P

引用:
原帖由 防守王 於 2007-11-23 16:31 發表

你捧盃, 我都拎支97年 Chateau De La Sing  出黎開一開!
97唔係好年份喎!!
招夫46巳兄一定要開bordeaux pauillac 區的 Chateau Till La Sing 2000 或 Graves 區 的 Domaine De LaMa 2002:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-11-24 01:21 發表

我個fd屋企收埋左一支, 唔記得年份. 不過就用萬二買返黎
防兄, 我強烈建議叫你個friend唔知什麼年份唔緊要,開出黎睇睇支酒什麼色就知什麼年份啦~~5年內d色比較purple, 十餘年應該ruby red, 有番20年會磚紅色........................................................................................................................................................................................................................................................................返正睇完,不如飲埋佢啦~~~丫! 3個人sharing 剛剛好,我唔介意做第三者:lol

計分組成員 做d乜?
:o

發新話題