21 12
發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

i will join ......... :lol

good idea....但建議由 2008年才開始

i will Join !
Sent email to [email protected], pls count me, tks!
本帖最近評分記錄

去邊到食 ...咁大排人 ?:o

ok ok ....昨天打完波, 我不用估...我可以肯定今年是  " Gong Kill"

打網波好唔好 :)

E 條腸粉前兩天先在港賭區比賽輸數條街....我地 HKTTF 是大比賽來架.....唔可以比 e d 流浪貓做壞個市.....

但年紀可能差好遠呢:lol

香港討論區又攪比賽, 參加唔到這個的朋友, 可以考慮去果邊打.  仲有乒友天地論壇內又有比賽, 不過未知 full 左未.

different ball games, but same friends

一是不做, 否則便應儘力做到最好
一是不打波, 否則便是輸, 都是輸得軍軍烈烈

輝 sir 都是大熱 "体育精神奬"

一定是早餐 + 消夜

他們可能是 "無飯 ......."

上次在講賭區有幸同羅殺兄過了兩招.......佢未出招我已經心裏寒起來, 本來我唸住用排雲 Back Hand, 點知無用, 比佢的大力金剛掌打翻轉頭.  所以我要上山再苦練, 一月一號光明頂見 !!

如果乒乓人有 參加....必定是 "狼中勿"

究竟乒乓人有無用化名參菜呢 ??????????????????

對不起, 對不起 44_66 大人....你才是首號種籽....乒乓人最多排第二 :lol :lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-11-23 10:40 發表

所以現在我想 推 "戰" 44_66做頭號種籽呢!!!:lol
我怕乒乓人看不到 ....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-24 11:48 發表

突然間覺得好溫暖.:loveliness:
我又要 !!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 12:36 發表

我係唔會比你放 d 野古靈精怪野响我隔離 !! :lol  
要不要叫輝sir 帶支捧來比你打壞人 :lol

21 12
發新話題