發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-17 17:31 發表
Martin (KT)............重複左,請更正
Two Martins are two different persons or just one ??

If wrongly doubled, pls add Anthony Tsang, he did request to join but I can't see his name on the list ?? :)

做計分............
本帖最近評分記錄

2008,又老一歲,点算,都吾知重可吾可以keep到個速度,不如攪個敬老大賽

加油

咁快就滿, 非同少可
弓起弓起

我又打,做後備:)

add oil

加油, 加油. Hurray!:lol

大家一齊加油:victory:

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-11-18 08:46 發表
2008,又老一歲,点算,都吾知重可吾可以keep到個速度,不如攪個敬老大賽
贊成:victory:

我都要+d油先:lol

可以幫手計分,但見已經好多人做左, 如有其他猜顯,例如如果有d野要OFFICE HOUR 做,我可能幫到手,因我的工作放WEEKDAY 的:lol
本帖最近評分記錄

我都要加把勁:@ .......................  朝朝早餐改食兩旦腸, 到比賽時輸11:0,11:0,11:1就唔會覺得瘀:Q 皮

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-18 18:03 發表
我都要加把勁:@ .......................  朝朝早餐改食兩旦腸, 到比賽時輸11:0,11:0,11:1就唔會覺得瘀:Q 皮
咁食法到時實有我咁型;P

發新話題