發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 23:14 發表
aa5436....我已加你入比賽名單上, 有你的參與. 我想更多你的 fans 會參加這個比賽.  
Anyway 稍后我會通知你, 希望能發揮你的所長.

可能上次版主球局我們見到女仔都可以咁勁, 所以有會員建議女子不讓分, 不過無 ...
唔好咁講
我唔係打得咁好架咋
想係我手想攞一分好容易:victory:

女子冇咗讓兩分:'(

再加多個 食旦奬 鼓勵下我:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-17 11:53 發表
再加多個 食旦奬 鼓勵下我:lol
我都要呀!:'(

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-17 11:08 發表
女子冇咗讓兩分:'(
是否你讓人兩分才對:L

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-17 03:08 發表
大件事....已48人...只餘 16 人
決意request 假期黎比賽, 板主兄, 何文田一位, 唔該!!!!!!(唉, 又要同人事部開大波:L )
本帖最近評分記錄

i am tai po
本帖最近評分記錄

Martin (KT)............重複左,請更正
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

嘩...咁怏full左

點轉?

相信到時好番喇呱 :L

我都想參加哦 (九龍城)
本帖最近評分記錄

第一屆 HKTTF 乒乓球單打排名賽 - 後備報名處 (Full)

第一屆 HKTTF 乒乓球單打排名賽 - 意見收集站

temp2

10位最高積分名單

發新話題