發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-29 02:43 發表
你其士
是提出你佢有所不同啫;P

成日懶快咁爭住認:lol

真偉大, 讓出線席位俾其他人......

那天你不打, 會否帶板???

一定會,其實佢最尾先顯身手...............or 手癢:lol

佢系等冠軍誕生後............來個表演賽:handshake
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 29-12-2007 11:18 發表
一定會,其實佢最尾先顯身手...............or 手癢:lol

佢系等冠軍誕生後............來個表演賽:handshake
之前提過 ""終極冠軍戰""
原來佢要作準備, 免得最後無得打, 自己對自己

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 11:51 發表

自從那天輸了比 gong-kill, 我便一振不起 :Q
........................:L

咁點算好

我都係險勝少少:L

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 11:51 發表

自從那天輸了比 gong-kill, 我便一振不起 :Q
宜家有邊隻長膠好打
我要平.靚.正

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 12:03 發表
Bamboo
.靚.正

恭喜恭喜:loveliness:

睇嚟有d似武俠片/劇中葉孤城對西門吹雪咁緊張!:o

引用:
原帖由 明天 於 2008-1-2 23:00 發表
兩個都超勁, 好精綵.會唔會有片播呢?
跟進中:victory:

冬姑如果不是連打兩場 3:2 硬仗, 咁唔知菜果會是點呢...不過無可否認 Jimmy 仔好強....絕對是甲組波, 所以甲乙之排名有時都唔係好準.

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題