發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-23 23:01 發表
對抽簽有任何意見, 請與 Gary 聯絡...... :lol
何苦呢???? 我只係聽命隻病貓!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:08 發表

honey , 典解我果早 ... 除左我醉廢之外 , 有 3件種止 , 真係想我書塊 d :Q
baby....!!!! 遇強越強,係你強項,我果日一定係你身邊大力咁打戲!!!!:kiss:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-23 23:10 發表

你至高無上, 你的權威邊個敢質疑你....所以要你抽啦...
錯喇!! 我要聽honey話!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-23 01:04 發表
裁判員將會嚴格執行事項裁判員將會嚴格執行事項
其他將參照國際規例

1)  球拍膠面一邊紅,一邊黑,膠皮可大於木板2mm 但不可少於木板1mm
2) 運動衫和褲沒有限制,但不可以橙色或白色
3) 比賽前十五分鐘報到,過 ...
Push

我都同四哥加油
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:15 發表

吾 dup , 吾要同汝打戲渣油
太好了!!!!!!!!!! 你真細心:$

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:21 發表

honey , 汝小深落諾 ... 好邪架 :)
我知了!! 但對邪氣有d改善喇!!!!!!!!!:$

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 23:21 發表

honey , 汝小深落諾 ... 好邪架 :)
四哥, 我同喱喱既果場波, 你要幫晒我地打氣加油.:lol

M - Biside ~ Martinhkc~ 乒乓小王子 ~ 極道羅殺

死亡之組!:funk:

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-23 23:50 發表
M - Biside ~ Martinhkc~ 乒乓小王子 ~ 極道羅殺

死亡之組!:funk:
moonmoon你果組都唔係易打, 小心小心

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-23 23:54 發表

moonmoon你果組都唔係易打, 小心小心
件件對手都係硬野當然唔易打啦,我果日都可能會打番直板,希望唔好食旦:funk: ,最多之後再閉關休養.:L

都係志在參與,個個都好勁, 就算好彩 出線都係....死:'(
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

不過可以同D勁人打, 真係好開心, 唔知會唔食旦 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

出線都好有難度.....大家努力啦!

引用:
原帖由 Dannyoffline 於 2007-12-24 00:32 發表
好老实咁讲, 我如果赢到一场单场, 我就当咗自己赢架喇!  :lol
大家咁話 :handshake

發新話題