發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 02:33 發表

太陽之子
Now you added in our coming competition
我聽日係咪交錢俾邪貓????????

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-13 03:55 發表
其實我覺得防守王不來都可以精神上參與, 報名費照交,人便不打. 相信無人反對 !
贊~成

-有副裁判的空缺嗎?

要填咗帶嚟,抑或來到至填呀?

下半部時間帶朋友嚟打幾板得唔得架?

引用:
原帖由 bond 於 2007-12-19 20:24 發表
-有副裁判的空缺嗎?
有,你星期五到唔到?

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-19 23:46 發表

有,你星期五到唔到?
星期五?? 幾月幾日?

可以做後備嗎?:)

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-12-19 22:44 發表
要填咗帶嚟,抑或來到至填呀?
未滿18歲的參賽者請填好及必須要有家長或監護人簽署 :victory:

至於成人就自己決定幾時填啦 :handshake

※所有參賽者必須要在賽前遞交 :lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 12:59 發表
首日報名可能只開放給版主
次日報名可能只開放給50分以上會員
然后報名只開放給 HKTTF 會員

:lol :lol :lol :lol
so 又想比賽又唔發帖吹水 ......想參加比賽便要各安天命

雖然以上安排有點老屈, 不過支 ...
呢個 Point 我覺得太低了 :lol

應該要100分或以上,人多就以積分計算 :victory:

再加:灌水帖及 icon 帖一概作廢兼扣雙倍分 :victory:

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-20 16:16 發表

我們都很想你來, 若你來你肯定是 No. 種籽 !!
你 PM 電話比我, 我看看有無人突然退出
多謝你先。:)

咁現在有咩人係種子??

HKTTF 元旦盃 - 裁判員將會嚴格執行事項

裁判員將會嚴格執行事項裁判員將會嚴格執行事項
其他將參照國際規例

1)  球拍膠面一邊紅,一邊黑,膠皮<最多>可大於木板2mm 但不可少於木板1mm
2) 運動衫和褲沒有限制,但不可以橙色或白色
3) 比賽前十五分鐘報到,過時當棄權處理
4) 比賽時不會叫名
5) 比賽在六分時可以沫汗, 可以叫暫停一次
6) 不會設教練席
7) 比賽前只可有一分鐘熱身
8) 請小心財物
9) 十八歲以下人仕需簽家長同意書,
10) 所有參賽人任須簽署健康證明書
11) 球賽32強前三局兩勝制,以後為五局三勝制
12) 發球先後擲亳決定
13) 最後決賽由正副裁判員兩個裁判(暫定)

熱切期待!  :time: :)

可唔可以post埋個賽程出黎, 等其他人知道賽程都好.
唉! 雖然我知道元旦盃要同自己球會既好兄弟撕片
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

快快快啲啦.....好心急呀!:D

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-23 17:27 發表
honey  , 吾該 幫我 抽獲 勁既 :lol
你條簽係咁多組最好ga..........!!!!!!

MR. MAO, thank a lot.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

發新話題