發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

佢貢吹得緊系多口水啦:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

希望到時打好D喇,不過衣家要練好D先至真.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-25 08:25 發表
1. LLS
2. LEO
3. Hoi
4. JackHoi813
5. Allan
6. little dolphin
7. 盤 (來不到﹐不在香港)
8. 冬姑
9. Old Cake
10. 羅殺
11. 44_66
12. martin
13. gary
14. 小過童
15. Goku (好似無報名)
16. 神 ...
44_66 係種子
加油呀:loveliness:琪待同4466交戰:D

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 23-11-2007 10:29 發表

如果某南區屎波王來打, 你估佢有無机會唔做種籽呢 :lol
南區屎波王呢個名好熟
不過唔知係邊個

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 25-11-2007 08:25 發表
1. LLS
2. LEO
3. Hoi
4. JackHoi813
5. Allan
6. little dolphin
7. 盤 (來不到﹐不在香港)
8. 冬姑
9. Old Cake
10. 羅殺
11. 44_66
12. martin
13. gary
14. 小過童
15. Goku (好似無報名)
16. 神 ...
爆種有雙倍分真好, 不過睇以上名單, 就知無機會有分....................:L

引用:
原帖由 44_66 於 23-11-2007 15:23 發表

書死你呀 ...... 倒錢落海 .... 吾好呢埋眼古啦 :Q
又未必輸死, 買你有如$220買港交所

有無得預先爆定種籽嫁! 打唔到呢個比賽都可以加分得唔得嫁!

得既話, 我就約44_66出黎.......叫齊晒D fd, 同佢打廿零卅局, 跟手我再單挑佢. 可能機會大少少.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 11:14 發表

南區屎波王呢個名好熟
不過唔知係邊個
話得係屎波王, 識黎都無用啦!!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 25-11-2007 08:26 發表

Little Dolphin 我買你入八強!  入四強便要攪線﹐因為都有一些硬野
八強實食無痴牙, 真係好強,

強烈請求盡快開辦第二屆HKTTF 比賽:lol

幾時開始打????????

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 11:25 發表

八強實食無痴牙, 真係好強,
其實呢度高手如雲, 個個都收埋收埋. 到比賽出真功夫時. 就有好戲睇!!

不過唔知我果日訓醒未, 一睹大家既風采!!! (除夕夜實個個都玩到癲晒啦!)

發新話題