發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:00 發表
如果多過16 人申請種子 , 咁 .................. :o
以你打先進對梁生打到deuce既水平, 一定係首號種籽wor!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:38 發表

夏廁 打爆許天呀 , 如果許用左手的話 ....... :L
所以現在我想 推 "戰" 44_66做頭號種籽呢!!!:lol

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-23 10:29 發表

如果某南區屎波王來打, 你估佢有無机會唔做種籽呢 :lol
呢條友都叫得屎波王, 如果黎打, 梗係唔會係種籽啦! wakakaaaaa!!!

如果係種籽, 都會係第六十四號種籽!:o

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:47 發表

我強烈 誠懇 衷心  推薦 防守皇 做 超凸級種籽 :loveliness:
呢個名唔嚮個 list 度. 令你失望, 真係唔好意思啦!!

不過我個人覺得四六真係可以做種籽wor!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:51 發表

呢條友 .... 如果今晚吾係要去 andy 樹 :L  .... 必定過去踢館 :@ ... 順便去爆下邪邪王 :lol ....嘩哈哈哈哈:loveliness:
今晚佢朝八晚十二......又要令你失望!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:57 發表

噢..... 賣吉 .......幫幫我叫許小心保重身子 , 近期流感高峰期 , 太操勞好易瀨野 :o
佢早個幾禮拜已經流感完畢!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:53 發表

如果你黎打 , 氣氛同士氣 一定更佳 ........汝 好多 蕃薯 架 :loveliness:
我都係你fans黎. 你要以首名種籽身份贏個盃返黎!:loveliness:

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-23 13:18 發表
我都買 44_66
講真, 我係有跟據既. 因為上次先進睇佢硬o趙梁xx. 打到Deuce. 仲要衝爆梁生. 唔講得笑. 食力之表現!

發新話題