發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

:L :L :L  未打先抺汗!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-22 13:25 發表
Tabo 旗下的小朋友, 一d都唔弱.....今次丙團勁爆入了八強 ......先進組波友要小心 !!
哈哈! 果個品牌一向都好堅. 我亦無看輕過. 只係自己夠班....先進同小朋友對決, 只係快, 同埋穩, 兩樣已經無得鬥!!!
小朋友一個禮拜廿個鐘, 先進一個禮拜兩個鐘......

We are reviewing all the mentioned comments, thks to share your experience and the suggestion. :D

We will try our best to organize it as smooth as we can. :handshake

邊個會係種子呢?:o

強烈要求要有多個腫指排名:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-19 10:37 發表

改打 42 mm , 慢小小 , 就下我 :loveliness:
都好喎:lol

到時好有可能大熱種籽都會死係呢個波道;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-22 20:16 發表

都好喎:lol

到時好有可能大熱種籽都會死係呢個波道;P
你咁勁, 仲話要打大波.....:funk: ;P

回復 45# 的帖子

IC

:) 我跟隊la:)

分十六組, 好易做種籽o者!!

打網波好唔好 :)

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-30 14:13 發表
1. Back Hand Mao
2. smallstar
3. 極道羅殺
4. Augustmoon
5. bartender
6. martinkc
7. topgun
8. old cake
9. 44_66
10. garfieldjam
11. 太陽之子
12. cola
13. brianDD
14. 極道羅殺
15. 沽爺仔
...
hoi yei 冇左??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

都知道你想唔覺意delete左我地講既野嫁啦! 無所為, 你話事啦! haaaaa!!

我都唔記得講過乜. 不過都係果句, 希望你地搞呢次比賽大成功啦!

咁查實唔做種籽咪好發??

發新話題