發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

日期 : Dec 29, Dec 30 or Jan 1, 2008 (一日打晒, 或打兩日)

時間 : 2:00pm - 6:00pm or 6:00pm - 10:00pm

地點 : 歌和老街 or 何文田 or 灣仔 (其它建議)

比賽 : 單打 or 團体 (不分男女, 但女仔是否讓兩分)

費用 : HK$30, HK$40 or HK$50 ?   (雖非牟利, 但要Book塲, 買奬杯 / 牌)

人數 : 16, 32, 64 or

賽制 : 單淘汰, 小組循環再單淘汰 or other

報名要求
1) 必須為香港居民及HKTTF 會員
2) 板主優先參加
3) 若報名超過限額, 技術分數高的會員優先參加 (簡單來說發帖多的網友優先, 但灌水必究)
若你們有什麼意見請提供. :loveliness:
若比賽在12月底進行, 我們便要在11月底book場. 所以十一月中便要開始報名
Facebook : http://facebook.com/hkttf

團體賽會否以地區性進行, 每區最多出兩隊
本帖最近評分記錄
  • tko +5 thank you for your advice, we will consi 2007-10-30 16:50

好似歐洲聯賽冠軍盃咁,小組循環再嚟單淘汰賽.我報定名先.:loveliness:

最好1日打哂啦!!!

我報定名先.:lol :lol :victory: :victory:

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-30 17:15 發表
我報定名先.:lol :lol :victory: :victory:
做乜呢個時辰咁得閒:D

I join, :handshake

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-30 17:30 發表
我報:)
突然有一股寒氣 ......... :L
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-30 17:42 發表
分單打同團体賽啦.........
贊成.....但分區怎樣打呢.....我參加了乒工廠又報了觀塘區喎!

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-30 17:14 發表
最好1日打哂啦!!!
Agree !!!:victory:

預埋我太陽之子...........

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-10-30 20:04 發表

贊成.....但分區怎樣打呢.....我參加了乒工廠又報了觀塘區喎!
全部都是乒工廠的隊員,点分區,
打乒工廠排名賽算啦

我又報名先......

I wan to join, too! Thanks!

i join:$

i will join ......... :lol

會否由呢個比賽開始, 打後的無論區域性或大圍性o既比賽都計分, 做出一個 HKTTF o既排名, 哈哈:lol
本帖最近評分記錄
  • tko +10 Thank you for your IDEA! 2007-10-31 02:40

good idea....但建議由 2008年才開始

引用:
原帖由 Mao 於 31-10-2007 02:25 發表
good idea....但建議由 2008年才開始
贊成
呢個比賽係o係今年12月29, 30, 31日
所以係啱啱好

HKTTF 元旦盃 - 排名計分

Message from 羅殺
由第一屆HKTTF 比賽(12月底) 開始打後所有比賽均會計分, 唔知大家意見如何 ? 請多多提出你的宝貴意見

發新話題