發新話題

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-25 21:45 發表

一定一定
再一次遭遇你這邪人,化解了我的旋轉!:funk:

小組賽先取六分:lol ,已可出線;P ,可惜尾場遇到邪魔外道:funk: ,慘吞兩蛋:$ ,後來加菲更在尾場連勝:D ,以小組首名出線:Q ,咁就大獲:@ ,先遇馬丁:'( ,再遇加利:L ,冇運行:( ,最後又碰到加菲:funk: ,先輸:funk: 後險勝;P 。

整體Gary + Martin 安排很好:handshake ,大家都打得好開心。:victory:

有時自已都唔明:( ,點解咁多人吃我發球:D ,害到我冇第二版:( ,越來越唔識正手攻:Q ,唯有儘量開出各種不一樣的發球;P ,控好每球落點:D ,悶局一場。:P

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-26 00:40 發表
上星期四險勝JOHNNY兄3:2, 咁我咪好勁!!!!!!!!!!!!!!哈哈哈:lol (痴左線)
今期冠軍宿敵-酒保哥,邪惡之人。 :Q

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-26 01:17 發表
今日兩敗於根哥手下,就是處理不好接發球,下次一定要加油!
我都要改守為攻:victory: 。

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-26 13:36 發表

配合埋攻球, 便所向無敵:lol
我一定要加油, 立志要搶攻, 打出漂亮嘅球局, 現努力跟隨教練練習, 希望大家跟我一樣.球技日漸進步. :handshake

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-26 12:54 發表

有無考慮歸我邪教 !!!
:lol 間中我都會出陰招,背面貼了邪膠。;P :P

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-26 19:56 發表

Candy 歡欣你加入本論壇:victory:
她亦隨即答應做中國練波團隊長,讓我們一同支持許。:handshake

昨天,她跟3F表演一幕精采球賽,大家苦戰五局!:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-27 13:17 發表
阿諾用得佢塊邪膠特別邪
加埋攻球真係一流, 即時難打十倍,
上回就死在他這打法上,我加轉後反給他打死:funk:

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-26 21:11 發表

我反而想改攻為守bo:lol
咁我地幾時練波,我練攻,你幾守;P

發新話題