發新話題

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
肥仔, 你打錯自己個名
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 hong 於 2007-11-25 21:40 發表
多謝各位指教.......希望下次發揮好D.......
一定一定

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-25 21:54 發表

再一次遭遇你這邪人,化解了我的旋轉!:funk:
根哥放水, 比我羸唧, 下次你一定要盡全力.

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-25 22:02 發表
又話改邪歸正,呃人嘅
我覺得加菲小姐你, 今日狀態超好.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-25 22:04 發表

佢係一個三分鐘熱度的人!!!!!!!!!!!!!:lol
係呀, 我三分鍾熱度架咋, 我丞認.:lol

引用:
原帖由 johnnywai 於 2007-11-26 00:48 發表
今天真是有d運仔......哈哈

不過今天有幾場都打得好緊.....win得好儉....

大家上比回比賽都有進步!!!!!!!!!!

加油!!!!!!!!!!!!!

p.s 呀諾無恆心,一輸波就打返反膠...too bad!!!!!!!!!
YEAH, 我超級冇恆心.呵呵

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-26 01:25 發表

我都要改守為攻:victory: 。
我反而想改攻為守bo:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-26 13:05 發表

邪人咪係度傳教!!!!!!!! 殺無郝!!!!!!!!!!!!!!:@
呢度唔歡迎人係度叫人加入邪教, 我最憎人打邪膠, 哈哈:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-27 13:47 發表

証明呢個打法好有效,
諾兄, 記得喇
羅殺兄, 我會記得, 明天晚上, 官涌一聚, 望有機再與你一戰 !

發新話題