67 1234
發新話題

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2007年11月份內部賽成績公佈

1.Johnny
2.Martin
3.bca_bloke 非會員
4.arcadiang
5.Gary Cheung
6.Alvin
7.topgun
8.Garfield
9.Candy
10.3f 非會員
11.諾
12.Hong
13.fanlam 非會員
14.yuen
15.高仔
16.mok1354 非會員
17.whkwhk
18.Bing
19.Samuel 非會員
20.aa 非會員

大家表現好好!!!!!!!!!!!!!! Johnny 進步好多!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveliness:

肥仔, 你打錯自己個名
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

aa 留力打排名賽:loveliness:
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-11-25 20:47 發表
johnny.............廠長點名讚你,你有咩表示先??:P
萬歲!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-25 20:45 發表
肥仔, 你打錯自己個名
thanks ...!!! 但不要叫我肥仔!!!!!!!!!:Q

呀moon......!!!!!!!!!! 大家都等你回來!!! :)

引用:
原帖由 hong 於 2007-11-25 21:40 發表
多謝各位指教.......希望下次發揮好D.......
一定一定

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-11-25 21:45 發表

一定一定
希望下個月有令我更驚喜的賽果!!!!!!!!!!!!!!:)

引用:

一定一定
再一次遭遇你這邪人,化解了我的旋轉!:funk:

引用:

一定一定
又話改邪歸正,呃人嘅

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-25 22:02 發表
又話改邪歸正,呃人嘅
佢係一個三分鐘熱度的人!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-11-25 21:54 發表

再一次遭遇你這邪人,化解了我的旋轉!:funk:
根哥放水, 比我羸唧, 下次你一定要盡全力.

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-11-25 22:02 發表
又話改邪歸正,呃人嘅
我覺得加菲小姐你, 今日狀態超好.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-25 22:04 發表

佢係一個三分鐘熱度的人!!!!!!!!!!!!!:lol
係呀, 我三分鍾熱度架咋, 我丞認.:lol

大家都好慊虛!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Candy 於 2007-11-25 23:30 發表

好開心的比賽:D 。
下次妳一定得!!!!!!!!!:)

小組賽先取六分:lol ,已可出線;P ,可惜尾場遇到邪魔外道:funk: ,慘吞兩蛋:$ ,後來加菲更在尾場連勝:D ,以小組首名出線:Q ,咁就大獲:@ ,先遇馬丁:'( ,再遇加利:L ,冇運行:( ,最後又碰到加菲:funk: ,先輸:funk: 後險勝;P 。

整體Gary + Martin 安排很好:handshake ,大家都打得好開心。:victory:

[quote]原帖由 Topgun 於 2007-11-25 23:55 發表

副廠長你近排都好波0左!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-11-26 00:07 發表

系呀...........亦都是近來操波既成果.............加油...............
p.s:今日副廠長功勞亦唔少
martin 你都幫0左我好多!!!!!!!!:) :handshake

有時自已都唔明:( ,點解咁多人吃我發球:D ,害到我冇第二版:( ,越來越唔識正手攻:Q ,唯有儘量開出各種不一樣的發球;P ,控好每球落點:D ,悶局一場。:P

67 1234
發新話題