發新話題

【丙組】丙組賽程

哈哈, 我既目標同你一樣喎, 貓貓

加油,你會其開得勝ga

我會做一個体育精神奬牌比自己
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 10# 的帖子

ha ha add oil

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-5 23:39 發表
去年首場已比人 ko, 今年目標是 win 一場 !!
大家咁話,第一場好緊要!
第一年打,開始好重要!
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

貓貓, 我買你入八強

引用:
原帖由 防守王 於 2009-7-6 01:50 發表
貓貓, 我買你入八強
丙組不是八個人打的....師兄你攪錯左...
區賽入8強便容易d
香港乒乓網

我都要打

但衰貓你隻手未好返喎!!
o( ^ (00) ^ )o

衰貓加油......陳X榮好易打.. ..我地八強見....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-6 12:04 發表

汝 . 冇問題啦 ....比心機呀  
盡力la

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-6 12:07 發表
但衰貓你隻手未好返喎!!
其實我好可能唔去, 因為醫生話............
我上次便是比 野 x 妹 打傷. 你地要小心
香港乒乓網

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-6 12:13 發表
衰貓加油......陳X榮好易打.. ..我地八強見....
丁組我最巴閉果次都是 32 ...八強見...見什麼, 見你
香港乒乓網

引用:
原帖由 邪靈王 於 2009-7-7 11:15 發表
上次第一場就比陳X榮3窿K○
咁大膽, 我尊敬的 "傳說中的邪靈王" 都 KO, 要不要幫你 ban 佢IP
香港乒乓網

我打8:10分pm  你地打幾點ar?

加油呀 !!!

丙組戰況

Peter 哥哥 32強 won 富哥 3:2 最后一場 11:9....后來再 win 一個小朋友入8強

顏 x 志16強負 ELE1214.....1214 入8強

陳用MAN 先 win 小閒 2:0, 小閒使出混身解數, 連追兩場, 但最后不敵輸 3:2, 11:9

73歲去年丁組八強江安 Man, 首場 3:0 ko 對手, 第二塲仲 11:0 , o 晒咀

波板堂 Mr Yeunng vs 進一 James...打到 2:2, 最后險勝...好似 18:16

黑仔首場惡戰, 但在第三場落后 10:6 的情況下反追 win 第三場, 總局數 win 3:1
后來 32強面對 338 David, 以一板沖爆轉險 win david 3:1....
16強未看, 唔知打成點

小馬首場以輕鬆姿態 win 左, 但第二場即面對 亞雞. 有一局打到 10:9, 小馬開出則上....亞雞以一板沖爆轉, 沖爆小馬, 那球波估計時速達 200km

偉魚亞 kit 16強要面對放波高手 用文叔....win 左 2:0....唔知到最后打成點 ??

陳歡樂 入八強....
香港乒乓網

啱啱 check 左, peter 16強是 win 鄭立 Kiu,
而鄭立 kiu win 3:2 楊曉輝, 之前再 win 何威 3:0
楊曉輝  win 波板楊 3:0
香港乒乓網

發新話題