發新話題

【乒工廠】有感而發 2

引用:
原帖由 nchan001 於 2009-7-10 09:42 發表
厂長兄,有人的地方,就有閒言閒語,不要太在意無關痛癢的說話。就是有意見分歧,也很正常。單看支持你的厂友、波友、女友、野田友,就足以令你自豪地說"我是最好的厂長"。繼續努力。遲D有空再上工厂打波。
數星期不見?忙於工作?

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-10 09:54 發表
好的球會,必有好的領導群,而它的會員素質亦必定高!盡己之力而為,問心無愧,我相信會員d眼睛係雪亮,付出你的心機,大家有目共睹 ,一定唔會白費,何以憂心忡忡,不知今日的目的為何?!
多謝bd兄!! 小弟詺記於心!!

加油呀...廠長
昨晚...實在唔好意思ar...一時好彩...
放心啦...支持你...支持乒工廠呀 ^^

咁你依家有無開心返d呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 廠長 於 10-7-2009 09:56 發表

多謝bd兄!! 小弟詺記於心!!
廠長,不必客氣,大家都係攪事(球會)份子,當中苦與樂,你我啟會至深!
好在有此論壇,大把球友支撐彼此的乒乓會務,這就是你我平日的成績監察成果啦!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

廠長, 你的無私奉獻,所有乒工廠隊友都有目共睹。不必計較部分"noise"。心安理得, 我們支持您!!!!!

不招人妒是庸材

多口人梗有架啦!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-7-10 10:00 發表
加油呀...廠長
昨晚...實在唔好意思ar...一時好彩...
放心啦...支持你...支持乒工廠呀 ^^
有乜唔好意思!! 大家打咗場好波呀!! 我打得好認真ga老友!! 贏兩局輸三局我真係要檢討下,否則

丁組可以提早返屋企

你有幾支持我........心照ga la..

廠長~你5開心ar  又有人係度講閒話打擊你  5好灰心ar
你都教過我 5好理其他人ga說話  最緊要知自己做緊乜
人就會開心冇咁多煩惱

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-10 10:00 發表
咁你依家有無開心返d呀??liness" />
我個人係ga!! 有時情緒化d

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-10 10:08 發表

廠長,不必客氣,大家都係攪事(球會)份子,當中苦與樂,你我啟會至深!
好在有此論壇,大把球友支撐彼此的乒乓會務,這就是你我平日的成績監察成果啦!
互勉之!! 的確好重要!!

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:26 發表
廠長~你5開心ar  又有人係度講閒話打擊你  5好灰心ar
你都教過我 5好理其他人ga說話  最緊要知自己做緊乜
人就會開心冇咁多煩惱
囡囡!!! 老爹呢個位好慘ga......吃力不討好!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-7-10 10:28 AM 發表

囡囡!!! 老爹呢個位好慘ga......吃力不討好!!!
廠長老爹~你做得呢個位都要預左比人講啦  人紅就自然多人講麻
咪當佢地讚緊自己囉

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:37 發表

廠長老爹~你做得呢個位都要預左比人講啦  人紅就自然多人講麻
咪當佢地讚緊自己囉
我邊度紅呢!???

係香港在云云球會當中,我地只係一個小小的規模,都唔知點解可以咁多閒言閒語

團結就已經係贏晒啦  重5紅

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:44 發表
呢樣算係LA...

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-10 10:44 發表
贊成! 贊成! 贊成! 贊成! ;

引用:
原帖由 ?俊仔? 於 2009-7-10 10:54 發表

經濟學有句:人類有無窮無盡的慾望
但我冇可能無止境地去滿足佢地無窮無盡的慾望

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-7-10 11:13 發表
其實做得廠長 同做特手差不多liness" />
咁都得???

發新話題