38 12
發新話題

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

我無話 tinyau 要讓你 6 分...只是紅字人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-9 16:22 發表
點解叫我"野田大嬸"呀!
我依家書面反對呀!!
咁你叫我唔好叫你 ee, 咁未叫大嬸
香港乒乓網

好獨
香港乒乓網

咁你來唔來 happy sir
香港乒乓網

你見到未知 law. 靚女一名
香港乒乓網

看看個 list 都好多仇家
香港乒乓網

引用:
原帖由 pusgary 於 2009-7-11 01:13 發表
I JOIN
Pls come on time, tks!
香港乒乓網

引用:
原帖由 1B12 於 2009-7-11 20:06 發表
no join 直板盃月賽 sorry!!!
ok
香港乒乓網

己有后補, 請放心.............去啦
香港乒乓網

yes, 如果你打到好似尋晩咁... 甲組都唔夠你打
香港乒乓網

知 la.....007... 我會扣你3000分, ban ip 及邊 c 三天
香港乒乓網

今日變左丙組比賽, 因為太多豬頭丙
香港乒乓網

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2009-7-12 03:59 發表
我都參加.
Dear hkchiuhk,
你已入了黑名單, 快d解釋下
HKTTF 管理處示
香港乒乓網

【直板盃月賽】菜後吹水

出住簡單菜果先

1) phantasy
2) 月亮之神 (黑仔) 真係黑. 輸第五局
3) 乒粒仔
4) 閃電文

頭四名, 有三件豬頭丙
香港乒乓網

直板便正路橫板唔正路, 你無理由輸波ga.....
我為你哭泣
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:46 發表
好在mao mao冇帶扳, 否則結果將會改寫
我本來真是想打, 但今日帶晒三, 又有幅, 只是無板.....不過如果我打, 我也只會 毯C底
香港乒乓網

今日乒粒四強先輸 2:0 比文哥, 后來連 追三局.............堅 !!
香港乒乓網

Remark : 凡 KO HKTTF No.2 or No.3 (007 or Lun) 可額外加 20分 及10分 HKTTF 排名分

有兩條友無到 (不過有通知), 唔知是否因為有鴨力 ?
香港乒乓網

38 12
發新話題
最近訪問的版塊