發新話題

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

【直板盃月賽】菜後吹水

出住簡單菜果先

1) phantasy
2) 月亮之神 (黑仔) 真係黑. 輸第五局
3) 乒粒仔
4) 閃電文

頭四名, 有三件豬頭丙
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

豬頭丙
o( ^ (00) ^ )o

好正路,,唔錯,,,恭喜晒各位

直板便正路橫板唔正路, 你無理由輸波ga.....
我為你哭泣
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 01:32 發表
直板便正路橫板唔正路, 你無理由輸波ga.....
我為你哭泣
仲講...大哥..我一出8強就對..全勝3:0.既冠軍...你話會唔會輸= =

回復 5# 的帖子

你今晚打得好好呀~
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-7-21 01:40 發表
你今晚打得好好呀~
..其實我都覺 ,好似幾好,,,今次熱身賽,,,.都盡左打佢.始終佢太快.冇辦法!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 01:38 發表

仲講...大哥..我一出8強就對..全勝3:0.既冠軍...你話會唔會輸= =

噤你又真係吾好彩既

好在mao mao冇帶扳, 否則結果將會改寫

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:46 發表
.....真係恭喜你...高手咁多,,都打到第3....4強都以為你贏架....

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:46 發表
我本來真是想打, 但今日帶晒三, 又有幅, 只是無板.....不過如果我打, 我也只會 毯C底
香港乒乓網

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 01:48 發表

.....真係恭喜你...高手咁多,,都打到第3....4強都以為你贏架....
我都想, 頭兩局都ok, 不過第三同第四局佢用長膠接發球,
等我打得有d亂

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 01:53 發表

我本來真是想打, 但今日帶晒三, 又有幅, 只是無板.....不過如果我打, 我也只會 毯C底
講大話, 冇可能毯C底, 你自己扣自己20分啦

其實打到季軍都好好架啦, 今年係HKTTF總算羸番一個安慰獎

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:58 發表

等我打得有d亂
,,更係用啦...長膠..你出名發球好強,,,唔怪得!!

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-7-21 02:01 發表

,,更係用啦...長膠..你出名發球好強,,,唔怪得!!
冇D噤既樹

今日乒粒四強先輸 2:0 比文哥, 后來連 追三局.............堅 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-7-21 01:58 發表

等我打得有d亂
唔係用長膠我一早輸左..唔識接發球 XD..
今天我好好運..勁多"拉"網,刷邊 ...真係唔好意思 ...

其實琴日黑仔打得好好
好博  好認真

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-21 02:09 發表
今日乒粒四強先輸 2:0 比文哥, 后來連 追三局.............堅 !!
呢場的確打得好辛苦, 頭兩局都比文哥lead住黎打,
不論分數同d波

發新話題
最近訪問的版塊