發新話題

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

【直板盃月賽】7月 20日 (星期一) 7:00-11:00pm 九龍公園活動室

因為參加人數增加, 打到 11:00pm, 收費不變

日期 : 7月20日 (星期一)
時間 : 7:00-10:00pm
費用 : HK$40 / HK$35(For 穿 HKTTF.com 球衣球員)
地點 : 九龍公園活動室
名額 : 16人
奬品 : 冠, 亞, 季, 殿

只限直板人仕參加
首四名將會獲邀參加稍后的 "直板, 橫板, 日直, 邪氣終極之戰"

比賽賽制:
分四小組單循環比赛 (三局二勝制)
(1) 每小組頭二名進入淘汱冠軍賽(五局三勝制)
(2) 每小組第三、四進入淘汱遺材賽 (三局二勝制)
(3) 所有名次都會打晒, 不管輸嬴每人也打六塲波
(4) 比賽將會計算在 HKTTF 積分榜
(5) 本年月賽的首4名優勝者, 可獲邀參加年尾的決賽

hkttf.com.
香港乒乓球論壇
請參加者凖時出席,期望有激烈(比赛)和高與的晚上。

備註 :
1) 女子可受讓 3 分 (甲組 0, 乙組 1, 丙組 2, 非註冊又未上過甲, 乙, 丙組讓 3 分)
2) 所有積分將計算在全年月賽排名榜上
3) 新參加者請 PM 我留電話及中文全名
4) 請於比賽前一週確認出席, 若不能如期出席, 請於 48小時前 PM 通知我 (=^x^=)
5) 有 HKTTF 球衣, 費用 HK$35.00.  但必須穿著球衣出席比賽

Remark : 凡 KO HKTTF No.2 or No.3 (007 or Lun) 可額外加 20分 及10分 HKTTF 排名分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

1)James007 cfm
2)hkchiuhk

3)Tinyau cfm
4) Wayne Ka Lun cfm
5) Goku cfm
6) 黑仔 cfm
7)YATWAI  cfm
8)Kelvin cfm
9)三文治小姐cfm
10)TAT ^^ cfm
11)閃電文 cfm
12)mrke cfm
13)Polyman cfm
14)亞俊 cfm
15)Joec cfm
16)拉抽王 cfm
17) fufu (陳 x 榮) cfm
18) 乒粒仔 cfm
19) pusgary cfm
20) phantasy cfm

Waiting List
1) hoi
2)
香港乒乓網

唉…可惜我個日打工聯會比賽,參加唔到!
轉21號!

帥兄, 你好似打橫板
香港乒乓網

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-9 11:29 發表
係咪無球衣就5參加得
參加得........

都可以 Join, 只是 HK$40
香港乒乓網

我都好想參加, 不過當晚要攪球局.............  參加唔到了!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-9 11:30 發表
什麼意思先師兄
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-9 11:29 發表
帥兄, 你好似打橫板
我前身係打直板架! 我冇同你講咩!

JOIN~~~~~~
本帖最近評分記錄

點解又系星期一打?我打唔到

點解無人報.........
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

阿貓,搞既時間唔岩!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-9 11:37 發表
點解又系星期一打?我打唔到
BOOK 場好難 ga, 師兄
香港乒乓網

I join....
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 直板月賽可能唔比打粒氣 wor....ha ha 2009-7-9 11:52

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-9 11:51 發表
I join....
我洗唔洗報名, 比你報仇
香港乒乓網

發新話題