發新話題

【離島區月賽】7月 14日 (星期二) 7:00-11:00pm 官塘乒高球會

分組未呢

分左.....但為免有人見到分組放鴿子...明天才公開 post, sorry!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

明天可能兄妹相爭
香港乒乓網

哈,咁就好睇;
佢地比賽不嬲發哂顛,
到時你地睇到妹妹可怕的一面,乜形象冇哂

引用:
原帖由 mankit 於 2009-7-14 00:06 發表
哈,咁就好睇;
佢地比賽不嬲發哂顛,
到時你地睇到妹妹可怕的一面,乜形象冇哂
wingwing 唔會啦!!!

到時你就知

可唔可以觀戰???

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-13 23:59 發表
分左.....但為免有人見到分組放鴿子...明天才公開 post, sorry!!
放鴿子?唔會掛,難得有機會同高手過招,先40,抵啦.乒總最低都要50啦,仲可能只打一場

引用:
原帖由 mankit 於 2009-7-14 00:14 發表
到時你就知
我會幫wing wing多d ga... wakaka...!!

我不能表態.....
兩隻嘢都係我化骨龍;總之,他們必盡全力嘅,
佢地嘅球風有咁大分別,這是我始料不及的

引用:
原帖由 mankit 於 2009-7-14 00:25 發表
我不能表態.....
不同的球風可以亙相磨練!! 這是最值得太家羡慕的地方

join

佢地練波嗰陣,激到我差D爆血管
明晚見la

Kenny Join , 無位 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 mankit 於 2009-7-14 00:25 發表
我不能表態.....
好一個武林世家

抽籤按了姓名排序

1        Bartendar        A
2        Brian1115        B
3        Candy        C
4        Happy 仔        D
5        Him Him        A
6        Jack 強        B
7        joec        C
8        joel_25        D
9        johnnywai        A
10        Melody (丙)        B
11        money        C
12        Nelson        D
13        skywalker        A
14        Tinyau        B
15        wingwing        C
16        小馬         D
17        小閒        A
18        天樂        B
19        乒之仁        C
20        東邪黃藥師        D
21        胡胡        A
22        粒仔輝        B
23        廠長        C
24        影         D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

多謝貓貓!! 真係黑呀

引用:
原帖由 44_66 於 2009-7-14 12:35 發表

疊埋心水打下線隱陣 d 啦
冇法啦

等我走落下線先........

發新話題