發新話題

【離島區月賽】7月 14日 (星期二) 7:00-11:00pm 官塘乒高球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-15 02:21 發表
今日仁仔只是小組賽輸過 1:2 比 money....然后全 win !!
而仁仔亦是乒乓論壇史上年紀最輕的冠軍
仁仔走線姐

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-15 01:52 發表
好采無對到佢jar
如果對到佢我可能一早輸左
你甘好波,好難輸呀.不過,nelson打得真系好.尤其系佢同him him打果場

仁少無敵!

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-15 01:42 發表

好好采姐
好采貓哥無報jar
ADD OIL!

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-15 01:52 發表
好采無對到佢jar
如果對到佢我可能一早輸左
唔好講笑啦,我有排都未夠你打,以前同你打過一次,果次仲勁輸比你。

今次入到八強都有D好彩,我果組只有小馬超班,如果換左系其他組,我應該出吾到線。
不過琴日真系好好玩,可以對到HimHim,粒仔輝同小馬,如果可以同乒之仁和Money打翻場,甘就prefect啦。

NEISON進步不少.......

你是否我認識的那個 " 尼爾遜 " ?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-7-15 10:34 發表
你是否我認識的那個 " 尼爾遜 " ?
估中.... 自己友..........

恭喜乒之仁

仁仔好波..... 幫我報仇好嘢...

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-15 10:39 發表
haha  佢一定幫到la

敢真係抵讚 !!

引用:
原帖由 小馬 於 2009-7-15 10:51 發表

haha  佢一定幫到la
不過小馬你都叻仔 .....得第二名....恭喜小馬....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-15 10:39 發表
我地唔講報唔報仇, 打塲波姐. 報什麼仇呢
不過昨天見馬仔同小閒打, 馬仔真的好認真, 証明小馬好尊重對手, 亦認同對手好難打
(平時對我都唔認真, 不過次次 3:0 洞 ko 我)
雖然今次小馬 win 左小閒, 不過其實每一塲 d 分都好接近, win 了其實除了技術外,
不多不少也有一點運氣, 畢竟乒高是小馬的主場,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

今次四強全部都是高手...三乙一丙頭號種籽...而 nelson 可以 kill 入八強, 還在 him him & 小馬手上取得一局,
証明食力非同小可, 我相信不久的將來 nelson 絕對可以衝擊 hkttf 奬牌
香港乒乓網

最年輕月賽冠軍 ~ 乒之仁

好西利 !!
香港乒乓網

佢幾多歲呀??

十幾

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-7-15 13:23 發表
十幾
12牙

發新話題
最近訪問的版塊