25 12
發新話題

【野田盃】結果公佈

【野田盃】結果公佈

真係好多謝大家參加野田盃!
恭喜以下各路英雄!!

冠軍 : wayne_ka_lun
亞軍 : james007
季軍 : 將軍乒聯
殿軍 : 44_66

5-8名:
天樂, skywalker117, 野田妹, 廠長

9-16名:
拉抽王, kevin, jack~強, lukpatrick2001, melody, 羅小朋友, RaymondSir, jack

係到我要好多謝借過身份證俾我訂場的波友,
無你地支持就唔會攪得成野田盃!
仲有就當然要多謝由籌備到比賽幫過我的資深人士,
好似太陽之子同raymondsir!
好在前日有raymondsir係到,
如果唔係d分都唔知點計好....
到最最最後....我一定要多謝最黑暗又隻手遮天嘅管理員mao mao,
差不多由頭到尾佢都一直幫我諗同安排所有細節,
仲要做埋我的心理輔導員,
係到我要衷心多謝你地咁多位!!

我諗我之後應該唔會再攪比賽,
因為我驚會思覺失調!

o( ^ (00) ^ )o

恭喜阿lun+陣雨
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

辛苦野田了.
來不了不好意思,
第二屆野田杯我會第一時間參加!
思樂乒
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-7-6 01:24 發表
恭喜阿lun+陣雨
What about me and 46 ar???  

Thank you 野田 mui mui.  If the 1st price was your   and not just a medal, I would have tried harder to win 1st place....

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-7-6 01:26 發表
辛苦野田了.
來不了不好意思,
第二屆野田杯我會第一時間參加!
你見唔見到我最後寫咩呀!

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-6 01:29 發表
Thank you 野田 mui mui.  If the 1st price was your   and not just a medal, I would have tried harder to win 1st place....
唔好玩啦!
佢地話我個係死亡之 呀!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-6 01:31 發表

唔好玩啦!
佢地話我個係死亡之 呀!
Sour grapes jar....

Thanks 阿俊....
下次西貢區你一定要贏金毛ar
能夠拿到第一, 真是好彩...
多謝 007 , 46 , 同我一齊練波姐...

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-6 01:27 發表

What about me and 46 ar???  
賀喜 james +6644^^
sor ar><,since they had a vigorous match today
思樂乒

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-6 01:30 發表

你見唔見到我最後寫咩呀!
可能有人為你而搞xdd
下之我做helper!
思樂乒

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-7-6 01:46 發表
Thanks 阿俊....
下次西貢區你一定要贏金毛ar
能夠拿到第一, 真是好彩...
多謝 007 , 46 , 同我一齊練波姐...
一去度果個位次次都係咁....
唔想打
思樂乒

恭喜!!恭喜!!........

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-7-6 03:12 發表

可能有人為你而搞xdd
下之我做helper!
咁你都知?
你話幫手架,
話俾阿貓知先!!

恭喜 ka lun, JAMES,乒聯, 4466..實至名歸~!!~~
特別感謝4466,真的是一個很好的對手;打得非常之好loveliness
kevin的外國式打法真的令人又愛又恨...體力消耗令人達10級,很高興認識你

恭喜阿倫,你好勁呀!我終于唔使內疚啦

引用:
原帖由 天樂 於 2009-7-6 09:38 發表
恭喜 ka lun, JAMES,乒聯, 4466..實至名歸~!!~~
特別感謝4466,真的是一個很好的對手;打得非常之好loveliness
kevin的外國式打法真的令人又愛又恨...體力消耗令人達10級,很高興認識你
個晚真係好忙,
都無同kevin打過添,
天樂你就好啦!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-7-6 09:42 發表
恭喜阿倫,你好勁呀!我終于唔使內疚啦
今次算你好彩!

恭喜幾位!

25 12
發新話題