22 12
發新話題

【深水步學生哥小球局繼續來6~16歲: 比賽+練波】7月10日 13:00~17:00 通州街公園

【深水步學生哥小球局繼續來6~16歲: 比賽+練波】7月10日 13:00~17:00 通州街公園

謝絕滴滴仔       

地點:  深水步通州街公園 壁球場5
時間: 13:00~17:00
費用: 因論壇不想加插賭博成份,現在開始按出席人數平均攤分場租(4個鐘共42蚊除人數)
      , 並改為冠軍贏出有小禮物1份

規則: 3局2勝11分, 年齡較大D哥哥姐姐而打波又超勁就要讓分,
         例如16-8歲=8,要讓5分
            14-12歲=2,要讓2分(讓分方面可再協調ge)
         PS:上限為讓5分,12歲以上哥哥要讓姐姐3分

名額10人:
1)Luban(8)
2)大吉(15)
3)2254(8)
4)Lemon仔(16)(姐姐)
5)
6)asdfghjkl011(13)
7)chickenpong(16)
8)亂沖(17)
9)百搭-阿田(16)
10)jackymanhong(11)

因人數較多,已加1個鐘,共4個鐘

帶備學生証或手冊

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 好清楚...勁 2009-7-11 01:34
  • smallstar +10 開球局獎勵 2009-7-5 06:54

樂斌仔個頭像好型
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-4 11:49 發表
點解大吉細左一歲
因為. . .我24號先生日.
24號先16歲

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-4 11:51 發表
哦..
原來你大過我既

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-4 11:53 發表
係呀細路.
你老姐.姐姐

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-4 11:55 發表

都係大你個幾月炸,,細路.
大1日都係大 姐姐

是但喇.姐姐

Hi, My son is 8 yrs old and would like to join the game on 10 Jul.  Thks.

引用:
原帖由 2254 於 2009-7-4 14:33 發表
Hi, My son is 8 yrs old and would like to join the game on 10 Jul.  Thks.
好野,同我咁大

引用:
原帖由 Lemon仔 於 2009-7-4 11:42 發表
join
ok,welcome

我報..15old

引用:
原帖由 artin 於 2009-7-5 00:10 發表
我報..15old
收到, welcome

我入 ~

join

尼日小禮物終於系我Luban啦  真係唔好意思la,希望大家玩得開心,多謝各位出席ge波友

我熱身太慢
臨走之前先開始熱完身

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-11 01:28 發表
我熱身太慢
臨走之前先開始熱完身
阿吉哥哥,下次駛唔駛改為讓3分呀?

回復 1# 的帖子

My son enjoyed the game a lot.  Thanks and hope to play again next time.

好有心机
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Luban 於 2009-7-11 01:32 發表

阿吉哥哥,下次駛唔駛改為讓3分呀?
唔知
我剩係知好難打

22 12
發新話題