發新話題

【本站通告】HKTTF 球衣

我又要....

貓兄..............how about me??
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 大吉 & raymondsir 都有 2009-7-2 22:49

恭喜各位得獎人士
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 但我怕無大吉 size 2009-7-2 22:49
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

haha....我都有.......開心開心!!

我和46兄的身形差不多, 那應該係什麼size????

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 22:55 發表

羨慕中

個個都有.. 我都想要呀!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 13:02 發表
我們買了 100件 T-Shirt
大部份會送給在論壇有貢獻的人, 在此我們多謝所有 Sponser 本論壇的人.
因為暫時 Sponser 的錢還不是很多, 所以其中 50件 T-Shirt 是我們數位管理員私人拿錢出來買的
Anyway,
希望收 ...
Thank you Mao hing for your t shirt, I like it so I will wear it a lot ga...

有乜size

引用:
原帖由 大吉 於 2009-7-2 23:01 發表
有乜size
For you.................XXXXXXXXXL la...hehe

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-2 23:02 發表

For you.................XXXXXXXXXL la...hehe
有我又唔驚
p.s 沒有size就不要吧.

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-2 22:55 發表

45 著 L size 喎! 好似你要加大碼,你幾時到 Quarry Bay sport centre ?我帶定比你!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-2 13:02 發表
我們買了 100件 T-Shirt
大部份會送給在論壇有貢獻的人, 在此我們多謝所有 Sponser 本論壇的人.
因為暫時 Sponser 的錢還不是很多, 所以其中 50件 T-Shirt 是我們數位管理員私人拿錢出來買的
Anyway,
希望收 ...
唔係 T-Shirt ,係波衫!應該要改名,T-Shirt 可以係十幾蚊件,球衣成百幾一件,差十倍價錢

引用:
原帖由 smallstar 於 2009-7-3 08:05 發表

45 著 L size 喎! 好似你要加大碼,你幾時到 Quarry Bay sport centre ?我帶定比你!
thanks smallstar....我都係L size得了.......!  我一定會再到Quarry Bay sport centre 的, 到時再通知你...!! thanks!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-3 08:13 發表

thanks smallstar....我都係L size得了.......!  我一定會再到Quarry Bay sport centre 的, 到時再通知你...!! thanks!!
OK see you

有無圖我好想睇下

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2-7-2009 19:33 發表
咁你要比個理由我們先.
如果我地覺得合理, 我地會送給你的 liness" />
因為我在論壇常常發言,同參加活動.
沖爆超

好羨慕你哋啊.....

我話我推動論壇人氣,營做氣氛得唔得?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

貓兄, 請問我有無?

點樣先叫做有貢獻嫁?

發新話題