99 12345
發新話題

[是非] 琴日西貢區區賽

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

琴日西貢區區賽

呢度有多少人留到最尾先走??

ME..............見到紅衫個球會就眼火爆..........

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-6-29 12:19 發表
ME..............見到紅衫個球會就眼火爆..........
竟然可以令到瑤瑤眼火爆,
真係好想知咩事喎!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-6-29 12:19 發表
唔知仲有幾多人在場呢????

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-29 12:21 發表

竟然可以令到瑤瑤眼火爆,
真係好想知咩事喎!
我只可以講..班觀眾極度影响兩個比賽緊既球員...小朋友黎咋....
見一個為自己打氣叫到聲沙力竭....都真係心都痛埋....
要同一大班支持自己對手的球會觀眾對抗...唉...
語言間比我覺得佢地係一班無受過教育既人.......離哂譜.....

我想問大家,假設你係一個十歲未夠的小朋友,比賽中對方的打戲團有二三十人,你地底受得住帶來的壓力嗎?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-29 12:26 發表
我想問大家,假設你係一個十歲未夠的小朋友,比賽中對方的打戲團有二三十人,你地底受得住帶來的壓力嗎?
究竟咩事?

引用:
原帖由 小馬 於 2009-6-29 12:28 發表
究竟咩事?
馬仔!! 你遇到會點????

嘩! 好慘喎!
但d觀眾係大人定都係小朋友黎架??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-6-29 12:22 發表

我只可以講..班觀眾極度影响兩個比賽緊既球員...小朋友黎咋....
語言間比我覺得佢地係一班無受過教 ...
一場小朋友的競技,好似變咗審評大會咁!!!!!!!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-6-29 12:22 發表

語言間比我覺得佢地係一班無受過教 ...
其實唔可咁講  支持自己的隊友and朋友是正常的  如果你fd打  你都會支持la   唔通對方又說你......嗎?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-29 12:30 發表

馬仔!! 你遇到會點????
唔理佢地  照打

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-29 12:34 發表
嘩! 好慘喎!
但d觀眾係大人定都係小朋友黎架??
大部份係一班上咗年紀的前輩

引用:
原帖由 小馬 於 2009-6-29 12:36 發表
唔理佢地  照打
可能馬仔你見慣大場面,但有幾多個可以呢?? 對方係二三十人的大人打戲團wor...

唔係阿化?
咁都做得出??
真係大唔好就教壞d細......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-29 12:42 發表
唔係阿化?
咁都做得出??
真係大唔好就教壞d細......
頭半部我不太清楚,因為睇緊小以信,現在想知情的人出黎講兩句

好少見廠長同瑤瑤發火wor~

廠長出呢個post, 一定已經有既定立場.
你意見如何?
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

昨日好大件事...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我所知的後半部,小朋友已失控,向天咆哮,哭過不停,之後更將乒乓球擲向對方,觀眾及打戲團大叫"黃牌"...當然球証依理上出示黃牌...之後場面更失控,期間的冷言冷語數之不盡....雙方在哭哭啼啼的情況下打完決勝第七局,有錯請更正

99 12345
發新話題