58 123
發新話題

正式重開【香港仔收費球局】:7月7日 (星期二)21:00-23:00

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-7-2 13:20 發表

慢慢唔急既~~~
香港仔球局你永遠都係優先參加的~~~~^^
謝謝南區TY社團團長~!

碟仔
靜完之後再出山,可能唔止月早,
唔好靜咁耐呀,香港仔好多波友等你重出江湖
保重,保重
tigerone is the strongest

有冇人可以幫手BOOKBOOK個場...我一個人BOOK唔到2張呀~~
或PM 身分證及全名及出生日期比我BOOK..................................

香港香港仔大道203號香港仔市政大廈5樓  2號枱 21-23點

BOOK凸

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-2 13:33 發表
碟仔
靜完之後再出山,可能唔止月早,
唔好靜咁耐呀,香港仔好多波友等你重出江湖
保重,保重
謝謝南區最有風範(律己不律人, 娛人娛己)的乒乓宗師的指示!

I join!  

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-29 14:11 發表

冇呀~~~我琴日考左...7成唔得....................嗚嗚嗚..................

考果陣我個人硬到...想死~~(仲緊張過第一次教波)
1分鐘85板  ----我都打到86 第4次機會
20板不定點 -----我得12板........... ...
可惜果日我係隔離教緊波, 唔係就同你練下啦
唔緊要啦, 我都考左兩次先考到, 今次唔得下次再努力!!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-7-4 11:11 發表

可惜果日我係隔離教緊波, 唔係就同你練下啦
唔緊要啦, 我都考左兩次先考到, 今次唔得下次再努力!!
收到信LA~~死左~~
我都好似冇同你打過~~好緊張!!WAKAKAKA

飛碟王有冇上載上大陸打波的最新片段呀?
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-4 15:16 發表
咁攪笑...係我呢個POST問飛碟王野...點解唔PM呢???
百思不得其解

飛碟王來唔到打波,唔知佢乙頭定乙尾。
你見過佢youtube片段未?
好似最近冇乜更新。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

點算好呀..等睇十萬轉vs goku

不好意思呀, 我那天突然要教球, 來不了

引用:
原帖由 Goku 於 2009-7-5 23:35 發表
不好意思呀, 我那天突然要教球, 來不了
收到~~

回復 54# 的帖子

When will u teach me?

準時出席唷~~~各位!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-7-4 11:46 發表
早角有水就立, 誇張d諗, 怕可能拍片段會俾人拉... ...

有無人可以打埋8-9pm呀?

join

58 123
發新話題