發新話題

Full【乒工廠球局】: 7月2日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
join
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-30 12:24 發表
join
好囉! 你來打ar~ar~

聰聰要陪我打滴滴仔, 我老左唔操勞得 , 只能打滴滴仔
唔係新傷舊患一齊黎, 醫藥費好貴
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-30 15:17 發表
聰聰要陪我打滴滴仔, 我老左唔操勞得 , 只能打滴滴仔
唔係新傷舊患一齊黎, 醫藥費好貴
我頭先比野田妹一早訂佐我在星期四陪打,我要睇下有無時間陪你先ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-30 15:27 發表
我頭先比野田妹一早訂佐我在星期四陪打,我要睇下有無時間陪你先ar~ar~
原來聰聰 "重色輕友"
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-30 15:27 發表
我諗唔駛10分鐘你就可以ko我,
到時還返你俾阿 jack!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-30 15:53 發表

原來聰聰 "重色輕友"
唔係咁架!
係我要挑佢機!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-30 16:05 發表

我諗唔駛10分鐘你就可以ko我,
到時還返你俾阿 jack!
佢仲有咩路 d 同拜仁喎

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-30 16:25 發表

咁你快d排隊啦!!

今次真係得閒死都唔得閒病,有可能打到我氣都咳,廠長救命呀!

引用:
原帖由 jack 於 2009-6-30 04:25 PM 發表

我都冇話要同聰聰打
留番比你地啦 5使爭

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-30 19:00 發表

我都冇話要同聰聰打
留番比你地啦 5使爭
我無預妳喎! 我都唔會同妳打 ,妳錦勁 ar~ar~

I want to join 7-9pm but I am not a member.

Hi Gary , my friend Danny may come 7-9pm

Sorry Gary, I can't join this time.

引用:
原帖由 Topgun 於 2009-7-1 02:03 發表
Sorry Gary, I can't join this time.
u haven't join us a few times.........

如果我有空 我可能上來 ....但我知爆廠.....

我死期到啦....聰聰都黎.......

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-7-2 15:11 發表
我死期到啦....聰聰都黎.......
唔使死! 我會錫註你! 我都望可以夾吓你打雙打,你要唔要我同你夾吓雙打玩姐ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-2 15:19 發表
唔使死! 我會錫註你! 我都望可以夾吓你打雙打,你要唔要我同你夾吓雙打玩姐ar~ar~
好哇,自從同alvin打完青少年團體就無認真咁打過雙打啦.
ps:我雙打比單打強

發新話題