62 1234
發新話題

Full【乒工廠球局】: 7月2日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

Full【乒工廠球局】: 7月2日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

乒工廠會員優先

新人請留contact比我先加名冇我contact請pm我!!!!!!!!

會員收費 : 如常以$10一小時計算,每次球局參與時間最少為兩小時!!
非會員 : 兩小時為$30,三小時為$40,如此類推,每次球局參與時間最少為兩小時!!

注意 : 請列明想打的時間,因本人要安排枱數,如因遲到及沒有合理的解譯,仍需全數繳付報名時所列明時間的費用!!   

1.Gary
2.moon
3.stephen
4.wayne
5.tinyau
6.拜仁
7.coco
8.毛毛
9.諾
10.andy
11.金sir
12.jason
13.天樂
14.聰聰
15.wang
16.豐
17.細
18.andrew
19.alan
20.brian

21.melody
22.smart 1
23.smart 2
24.jack guest
25.野田妹 guest
26.jacpad guest
27.danny guest
28.mega guest

me join.

我 join 7-10,
thanks!
o( ^ (00) ^ )o

Join pls...
廠長...我最近弱左呀...點算

嘩~~~我大佬~~~野田出席...再唔得閒我都要到呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7-10~~TKS~~

引用:
原帖由 TINYAU 於 2009-6-29 10:07 發表
嘩~~~我大佬~~~野田出席...再唔得閒我都要到呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
我幾時做左你大佬呀?
大佬!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-6-29 10:03 發表
Join pls...
弱咗d乜呢?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-29 10:16 發表

弱咗d乜呢?
我輸左俾好多人...好灰...
再加昨日我咁...就更加灰心...
有邊個能打救我ar....

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-6-29 10:36 發表

廠長!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-6-29 10:36 發表

但系你2:0 WIN我喎,甘都叫差左?

好彩姐...輝哥

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-6-29 12:21 發表
好彩姐...輝哥
我傾盡全力去打,無奈還是技不如你.不過,我亦覺你的狀态唔系太好.加油,好快就系排名賽啦.你實得ga,我支持你

我又join下sin

回復 1# 的帖子

join,thanks.

JOIN
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-6-29 10:03 發表
Join pls...
我就覺得自己冇乜點退步, 但係唔知點解成日遊魂~~~~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

join 8-11pm , 今次唔莊定可能好快會爆

update

7月2日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區

Join the game from 9:00pm to 11:00pm.

jOIN THE GAME AT 9-11pm

62 1234
發新話題