發新話題

【乒工廠】: 2009年六月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 01:17 發表

聰聰,你系我的偶像,我梗系支持你啦  
你和廠長都係我的偶像ar~ar~

你地個個都係我偶像!
好佩服你地既球技好勁!
我都好想咁!

紅雙喜大哥,如果你來,結果可能會改寫.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 01:39 發表
紅雙喜大哥,如果你來,結果可能會改寫.
嘩…唔好講到我影響力好大先得架!
我都唔夠輝哥你打!

今日最  利害 是小妹妹 wing wing  沒見 2   , 3 個月 已強這麼多

今日最 流灘應是我了 .唔知點解心事重重......唉 唔好提....自閉下先

引用:
原帖由 邱仔 於 2009-6-28 01:53 發表
今日最  利害 是小妹妹 wing wing  沒見 2   , 3 個月 已強這麼多

今日最 流灘應是我了 .唔知點解心事重重......唉 唔好提....自閉下先
你有乜心事呀???

好慘啊,我兩塊交皮都無法比賽呀,點算呢?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-28 02:05 發表
好慘啊,我兩塊交皮都無法比賽呀,點算呢?
下?點解既?
你打個隻唔係新粒來既咩?

看到大家比賽認真,又不失體育精神,隊友互相扶持勉勵的鏡頭,心中更是感動不已 - '咁至喺波'.

恭喜  ~ james007   聰聰  oldcake    alan
   恭喜 ~ 輝哥下線冠軍

我好似miss左一場場精彩又令人感動的賽事
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜james大哥.............

引用:
原帖由 samchtam 於 2009-6-28 01:08 發表

半個世紀
吓! 半個世界? 唔多似喎?

引用:
原帖由 邱仔 於 2009-6-28 01:53 發表

邱仔,每个球手打波都会間中發吓波瘟的,強如嘉倫和阿輝都有输俾比自己低波對手的時候,不當一回事手感自会回來,我們拍擋在下个月的双打賽,正是我們發揮以弱制強的好机会!是嗎?

今天我输俾两位球手占士和Oldcake,占士好波不必說了,我输得口服心服,最令我印象深刻的是和oldcake的比賽,我感覺不是同人比賽,而是同一幅牆打波,任我如何努力左右攻輕打加力打嘗試拉打都一一被擋回來而且角度刁轉真是要跟他好好学習.

恭喜各得獎者....

引用:
原帖由 alank 於 2009-6-28 11:22 發表
今天我输俾两位球手占士和Oldcake,占士好波不必說了,我输得口服心服,最令我印象深刻的是和oldcake的比賽,我感覺不是同人比賽,而是同一幅牆打波,任我如何努力左右攻輕打加力打嘗試拉打都一一被擋回 ...
oldcake真係好似一幅牆,
打極都唔死架.....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-28 01:41 發表

嘩…唔好講到我影響力好大先得架!
我都唔夠輝哥你打!
紅雙喜哥哥來到打的話,我們有可能會轉變下ar~ar~

引用:
原帖由 mankit 於 2009-6-28 06:46 發表
看到大家比賽認真,又不失體育精神,隊友互相扶持勉勵的鏡頭,心中更是感動不已 - '咁至喺波'.liness" />
wing wing爸爸 你每次支持囡囡果份熱情,亦令我感動不已!!

引用:
原帖由 alank 於 2009-6-28 11:22 發表
今天我输俾两位球手占士和Oldcake,占士好波不必說了,我输得口服心服,最令我印象深刻的是和oldcake的比賽,我感覺不是同人比賽,而是同一幅牆打波,任我如何努力左右攻輕打加力打嘗試拉打都一一被擋回 ...
alan 兄真客氣, 其實我都係贏你兩局刁時啫,分數很接近,勝負只差一兩分呢!!
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

發新話題