發新話題

【邪氣月賽】7月6日 (星期一) 8:00-11:00pm 九龍公園活動室

我找了人幫我, tks Logtin
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

可以報后備
香港乒乓網

唔知道我夠唔夠條件做一個邪氣月賽既後備呢 ?

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 you come, 我比你打. 反正我都忙 2009-6-27 22:15
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

woo~woo~woo~多人打呀!!!!

我昨天試 388D-1 , ok wor !! 又平又好打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-27 23:56 發表
是的~好好打~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-27 23:56 發表
哪款? 有三個version 的, 普通版, Quattro Allound, 怪膠黃

我覺得大維長膠中, Saviga V 最好用, 第二係Quattro Allound

無位添.......

比你做后備 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 bond 於 2009-6-28 00:16 發表

哪款? 有三個version 的, 普通版, Quattro Allound, 怪膠黃
我覺得大維長膠中, Saviga V 最好用, 第二係Quattro Allound
Bond, 在那裏有得賣 Saviga V  ?
香港乒乓網

第一塊舊版Saviga V 我向Skyer 買的, 第二塊Saviga V super attack 我在拼博商城買的
但論邪, 388D-1 Quattro Allround 及怪膠王較邪

wei, 如果買開, 幫我留一快, 好嗎. 謝
香港乒乓網

確認會出席。

比三幾十同高手打波,捧蛋都值得。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

cfm~~~

"奬頊 : 冠亞軍殿 及 下線冠軍(優異奬)"

邪氣月賽,真係好邪,有殿軍無季軍。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2009-6-28 22:44 發表
"奬頊 : 冠亞軍殿 及 下線冠軍(優異奬)"

邪氣月賽,真係好邪,有殿軍無季軍。
哈哈...季軍戰=鬥開失波+打失...哈哈哈

Confirmed.

發新話題