發新話題

在下今日天生日

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
三逸塊烙
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

謝謝新手上路及Brian生; 動呦!

飛碟王生日快樂

謝謝出奇老鼠及防弧王子; 願前者學業進步, 後者事業得意!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-25 09:51 發表
  首先希望各位事事順境!

請留言__________________
Happy Birthday. 乓乒波越打越勁!

hahaha, 你同牙龜同月同日生喎

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-6-25 18:54 發表

Happy Birthday. 乓乒波越打越勁!

hahaha, 你同牙龜同月同日生喎
謝謝Bluesky生, 希望你成為你孩子運動經理人後, 遲d仲可以做職業領隊!

在下大過呀奎好多, 好明顯佢跟吾生日!

快高長大
健健康康

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-25 22:28 發表

謝謝Bluesky生, 希望你成為你孩子運動經理人後, 遲d仲可以做職業領隊!liness" />

在下大過呀奎好多, 好明顯佢跟吾生日!
哈.哈.哈, Yes 呀! 佢跟你生日呀

生日快樂 ~~

恭祝你福壽與天齊, 慶賀你生晨快樂, 年年都有今日, 歲歲都有今朝, 恭喜你 ! 恭喜你 !

生日快樂呢=D

你係第3個同我同月同日生既人..

引用:
原帖由 iamalan2008 於 2009-6-25 19:02 發表
快高長大
健健康康
你個仔又生日咩?!

謝謝八月先生及牙龜, 祝安康!

生日快樂
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

謝謝nix, ncc及superplayer; 祝安康!

happy b'day........

遲左兩日, 我諗飛碟王唔會怪我既, 我諗

生日快樂

謝謝Ray文Sir及防守生; 點會守生呢, 在下百無禁忌! 祝大家安康!

發新話題