發新話題

【乒工廠】我要閉關一個月修煉乒乓球

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-6-21 12:20 發表
He is very gd
多謝!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-21 12:22 發表

吾緊要啦 , 可能我地比得太大壓力你 , 只要打得出自己水準既波 , 就已經足夠 , 日後 放鬆d 打波 liness" />
收到!我會做到ar~ar~

brian1115 你贏佐我,我下次一定要ar~ar~

聰聰你就好la~咁多人支持你
我就心...........淡.....

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-21 15:14 發表
聰聰你就好la~咁多人支持你
我就心...........淡.....
妳唔好心淡啦! 妳都有我聰聰,廠長,4哥,007,胡胡,嘉靜,樂天,天樂,野田妹,7仔,好多好多"烏英"支持妳啦ar~ar~

聰聰,你在哪里閉關修煉?

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 12:29 發表
brian1115 你贏佐我,我下次一定要ar~ar~
-6 + 好彩姐
(你咁講我會好驚架!!!!! )
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-24 11:34 發表
聰聰,你在哪里閉關修煉?
輝哥,我在世外高原閉關修煉,7月份見ar~ar~

有機會我都想同聰聰打下波!
唔知你多唔多去乒工廠呢?

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-24 11:57 發表

-6 + 好彩姐
(你咁講我會好驚架!!!!! )
你-6 + 好彩呀 (唔駛驚驚架! 我實會搵你打波架! 你等我回歸!) ar~ar~

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-24 12:35 PM 發表
喂~聰聰~好多人等緊你回到wor  呢期最紅你la

回復 33# 的帖子

melody ! 妳都係wor...!!

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-6-24 12:35 發表
多謝! 我會在7 月份的星期日都會去乒工廠練波,如果你可以在星期日去乒工廠打波我們到時見ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-24 12:36 發表
你-6 + 好彩呀 (唔駛驚驚架! 我實會搵你打波架! 你等我回歸!) ar~ar~   
有人尋仇呀!!!!!!!!-d-
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-24 12:41 發表

喂~聰聰~好多人等緊你回到wor  呢期最紅你la
喂!  melody~妳重勁啦! 妳都係日日最紅個位啦 ar~ar~

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-6-24 12:48 發表

有人尋仇呀!!!!!!!!-d-
係呀! 通緝brian1115 ar~ar~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-24 12:44 PM 發表
哈哈~~我塊臉就會紅卜卜 一陣去打壁球

引用:
原帖由 廠長 於 2009-6-24 12:44 發表
( )<--廠長的公仔表情 melody一陣會ar~ar~

發新話題