66 1234
發新話題

【乒工廠】我要閉關一個月修煉乒乓球

【乒工廠】我要閉關一個月修煉乒乓球

我今次打樂天月賽嗚嗚..........嗚嗚 我打出得4成功力打唔到波! 無打三禮拜波會係錦嗚.....嗚 我真係無用! 我要閉關..........修煉.
本帖最近評分記錄

你快d出山,
我等住同你打架!!
o( ^ (00) ^ )o

奸巴爹
god must bless you

我都知你今日好慘,唔緊要啦,下次樂天哥哥搞比賽再預你呀

係米crazycream is the winner ar???

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 00:41 發表
我今次打樂天月賽嗚嗚..........嗚嗚 我打出得4成功力打唔到波! 無打三禮拜波會係錦嗚.....嗚 我真係無用! 我要閉關..........修煉.
你唔係要練 "葵花寶典"呀ma?

引用:
原帖由 天樂 於 2009-6-21 01:41 發表

你唔係要練 "葵花寶典"呀ma?
唔係! 係練鬼影變幻球ar~ar~

加油,小小挫折等于激勵 .希望你變得更強

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-21 01:58 發表
加油,小小挫折等于激勵 .希望你變得更強
多謝輝哥! 我的小小挫折真係大,我什會輸比個神秘人嗚.....嗚

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 00:41 發表
do u need to study ?   always playing table tennis  >.<

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-6-21 10:42 發表

do u need to study ?   always playing table tennis  >.
是呀! 我今次打得真係好差,考完試啦!我開始補乒乓波課,一個禮拜要打足五至六日先得.ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 12:41 AM 發表
你咁攪笑ar..要閉關

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 10:57 發表
是呀!liness" /> 我今次打得真係好差,考完試啦!我開始補乒乓波課,一個禮拜要打足五至六日先得.ar~ar~
o... ic
I just played tt with u yesterday

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-21 02:06 發表
多謝輝哥! 我的小小挫折真係大,我什會輸比個神秘人嗚.....嗚
你常日溫書,沒時間打波,輸波亦正常.勝敗是常事,不必太介懷.

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-21 11:05 發表

你咁攪笑ar..要閉關
我攪笑咩ar~ar~ 要閉關唔係閉塞ar~ar~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-6-21 11:57 發表

你常日溫書,沒時間打波,輸波亦正常.勝敗是常事,不必太介懷.
是呀! 廠長尋日都有同我講過佐!我會好快無事啦 ! 我開個帖都想發洩一下ar~ar~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-6-21 12:14 發表
聰聰加油
多謝4哥! sorry! 我唔能夠贏取到個獎給你嗚.....嗚 我下次一定會,你要等我ar~ar~

i hv play tt with Chung Chung yesterday

He is very gd

66 1234
發新話題