發新話題

......

......

......

其實王菀之佢好鍾意打乒乓波架.............
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-18 23:51 發表
有d咁嘅事?
咁佢同我咪好夾.....
o( ^ (00) ^ )o

聽聞省隊水平,不知是否真的.
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-18 20:36 發表

有d咁嘅事?
佢有d胖喎!

引用:
阿諾勁呀, 咁你都知, 有機會就叫佢上乒工廠打吓波好喎

引用:
唔係牙話
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-6-19 00:06 發表

有d咁嘅事?
係呀, 應該好夾, 因為你地性格應該會係一凹一凸

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-6-20 20:48 發表
阿諾勁呀, 咁你都知, 有機會就叫佢上乒工廠打吓波好喎
moon, 如果我識佢, 緊係唔會叫佢黎乒工廠打波啦,
我緊係會夾佢出去同我拍拖好過啦....

引用:
原帖由 亞俊 於 2009-6-19 01:10 發表
聽聞省隊水平,不知是否真的.
咁又冇咁誇, 我睇過佢既片, 只係識打一板半板唧.

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-19 01:13 發表

佢有d胖喎!
胖~ 我一D都唔介意~~~~

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-20 22:17 發表

moon, 如果我識佢, 緊係唔會叫佢黎乒工廠打波啦,
我緊係會夾佢出去同我拍拖好過啦....
咁你就要努力啲想辦法識佢喇

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-6-20 22:22 發表
咁你就要努力啲想辦法識佢喇
唉! 以我素質, 好難打低..... 張敬軒

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-20 22:24 發表

唉! 以我素質, 好難打低..... 張敬軒
唔怕! 張敬軒好似唔多鍾意女嘅喎

moon, 冇錯, 張敬軒真係好似唔多鍾意女.....

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-22 09:53 發表
moon, 冇錯, 張敬軒真係好似唔多鍾意女.....
真的嗎??

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-6-20 22:15 發表

係呀, 應該好夾, 因為你地性格應該會係一凹一凸
你咁講係咩意思呀??
o( ^ (00) ^ )o

發新話題